Στη Βαλένθια Γκελαούζος και Πριβιλέτζιο

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές πλάι σε κορυφαίους δρομείς

Share
Ioannina Lake Run 2020

Ο Μαραθώνιος της Βαλένθια, Maraton Valencia Trinidad Alfonso EDP, αν δεν αλλάξει κάτι, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 6 Δεκεμβρίου μόνο για ελίτ δρομείς.

Μετά τις εξελίξεις με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της απόστασης, οι δύο κορυφαίοι εν δυνάμει μαραθωνοδρόμοι της χώρας μας. τελικά θα αγωνιστούν κι αυτοί στη Βαλένθια, ώστε να κάνουν τον πρώτο τους Μαραθώνιο για το 2020.

Έτσι, Κώστας Γκελαούζος και Γκλόρια Πριβιλέτζιο θα δώσουν το παρών σε μία διοργάνωση που θα έχει περίπου 300 ελίτ δρομείς! Ανάμεσα σε αυτούς μάλιστα θα είναι και πολλοί κορυφαίοι δρομείς, όπως η Peres Jepchirchir, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στον Ημιμαραθώνιο πριν λίγες ημέρες.

Αυτή είναι σίγουρα μία καλή εξέλιξη για τους Έλληνες πρωταθλητές καθώς αφενός θα έχουν μία εξαιριτική αγωνιστική ευκαιρία σε έναν αγώνα με έντονο συναγωνισμός σε μία που θεωρείται από τις πιο “γρήγορες” της Ευρώπης.

Σε ό,τι αφορά τον Γκελαούζο, βρίσκεται ήδη στην Κύπρο ώστε να προετοιμαστεί για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ η Πριβιλέτζιο συνεχίζει στην Ελλάδα την προετοιμασία της για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από έναν μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαστημικό Παγκόσμιο ρεκόρ από την Letesenbet Gidey
Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στον Ημιμαραθώνιο από την Letesenbet Gidey στην Βαλένθια
O 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας επιστρέφει!
Δείτε περισσότερα από τη συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης
Οι φετινοί στόχοι της Αναστασίας Μαρινάκου
Οι επόμενοι στόχοι της Αναστασίας Μαρινάκου
Back to Top