Στη Βαλένθια Γκελαούζος και Πριβιλέτζιο

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές πλάι σε κορυφαίους δρομείς

Share
Ioannina Lake Run 2020

Ο Μαραθώνιος της Βαλένθια, Maraton Valencia Trinidad Alfonso EDP, αν δεν αλλάξει κάτι, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 6 Δεκεμβρίου μόνο για ελίτ δρομείς.

Μετά τις εξελίξεις με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της απόστασης, οι δύο κορυφαίοι εν δυνάμει μαραθωνοδρόμοι της χώρας μας. τελικά θα αγωνιστούν κι αυτοί στη Βαλένθια, ώστε να κάνουν τον πρώτο τους Μαραθώνιο για το 2020.

Έτσι, Κώστας Γκελαούζος και Γκλόρια Πριβιλέτζιο θα δώσουν το παρών σε μία διοργάνωση που θα έχει περίπου 300 ελίτ δρομείς! Ανάμεσα σε αυτούς μάλιστα θα είναι και πολλοί κορυφαίοι δρομείς, όπως η Peres Jepchirchir, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στον Ημιμαραθώνιο πριν λίγες ημέρες.

Αυτή είναι σίγουρα μία καλή εξέλιξη για τους Έλληνες πρωταθλητές καθώς αφενός θα έχουν μία εξαιριτική αγωνιστική ευκαιρία σε έναν αγώνα με έντονο συναγωνισμός σε μία που θεωρείται από τις πιο “γρήγορες” της Ευρώπης.

Σε ό,τι αφορά τον Γκελαούζο, βρίσκεται ήδη στην Κύπρο ώστε να προετοιμαστεί για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ η Πριβιλέτζιο συνεχίζει στην Ελλάδα την προετοιμασία της για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από έναν μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο