Οι ημερομηνίες για τους αγώνες του 2021

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε το καλεντάρι του για το 2021

Share

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε το νέο του καλεντάρι για το 2021 με όλους τους αγώνες που αφορούν τον στίβο, τους αγώνες δρόμου αλλά και τους αγώνες βουνού που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.

Φυσικά, όλοι αντιλαμβανόμαστε πως η τρέχουσα κατάσταση μπορεί να αναγκάσει τους διοργανωτές σε αναβολές ή και ακυρώσεις αγώνων.

Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, λοιπόν, έχει οριστεί για τις 21 Μαρτίου, ενώ ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας για τις 14 Νοεμβρίου.

Ανώμαλος δρόμος και Πανελλήνιο βουνού
Σε ό,τι αφορά τον ανώμαλο δρόμο και το αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο έδαφος, για μία ακόμα χρονιά θα είναι αυτό που θα ανοίξει την αυλαία των σημαντικών εγχώριων διοργανώσεων στις 31 Ιανουαρίου.

Τέλος, στις 11 Απριλίου έχει τοποθετηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ορεινό δρόμο.

Άλλες διοργανώσεις
Ανάμεσα σε άλλες σημαντικές εγχώριες διοργανώσεις στίβου, ξεχωρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που ορίστηκε στις 13-14 Φεβρουαρίου, το αντίστοιχο Ανοιχτού στίβου στις 5-6 Ιουνίου. Τέλος, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. ορίστηκε για τις 16 Μαΐου.

Αναμένουμε ακόμα
Από το καλεντάρι, απουσιάζουν για την ώρα ημερομηνίες για τους αγώνες της σειράς Run Greece και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ σε δρόμο (που πιθανόν να φιλοξενηθεί σε ένα από τα Run Greece).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6oς Αγώνας Πεδίου Άρεως - Σημαντική ανακοίνωση
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Run Greece του Ηρακλείου
Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο