1ος Virtual αγώνας για τη δωρεά οργάνων

Τρέχουμε το μήνυμα της δωρεάς οργάνων – Κρατάμε άσβηστη τη φλόγα της ζωής

Share

Με έναν αγώνα Virtual η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων θέλει να βοηθήσει όλους μας να «τρέξουμε το μήνυμα της δωρεάς οργάνων και να κρατήσουμε άσβηστη τη φλόγα της ζωής». Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ανακοινώνει τον 1ο Virtual Αγώνα 3χλμ. – 50 χλμ. με σκοπό τη Διάδοση της Ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης.

Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα, το οποίο γεννήθηκε την πρωτόγνωρη εποχή που διανύουμε, αυτήν της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η εξάπλωση του Covid-19 είναι γεγονός και οι ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν τον αθλητισμό αλλά και τον δικό μας χώρο, αυτόν του ειδικού αθλητισμού.

Δείτε τη συνέντευξη του Σήφη Τζουγανάκη, του πρώτου μεταμοσχευμένου δρομέα που έτρεξε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο στο Runner Magazine.

Η ανάγκη όμως για μεταμοσχεύσεις δεν θα σταματήσει να υπάρχει.
Μια ομοσπονδία με συνεχείς δράσεις, με ετήσιες διοργανώσεις Ελληνικών Πρωταθλημάτων Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, με συμμετοχή και τερματισμό μεταμοσχευμένου εκ νεφρού αθλητή της στον κλασικό μαραθώνιο των 42.195μ. και συνεχείς συμμετοχές στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Μεταμοσχευμένων που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο, δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη όσο αφορά το έργο της: αυτό της Διάδοσης της Ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης.

Τον μήνα λοιπόν αυτόν, η 1η ημέρα του οποίου έχει ανακηρυχτεί από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ως Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων & Μεταμοσχεύσεων, αποφασίσαμε την διοργάνωση του 1ου Virtual Αγώνα Για Τη Δωρεά Οργάνων».

Σύντομα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξιμο: το πιο δημοκρατικό είδος άσκησης!
Πόσο δίκιο έχει η adidas όταν λέει: «Running needs nothing but you»!
Έλληνες και στον Μαραθώνιο της Γάνδης
Δείτε τις επιδόσεις τους στον Sofico Gent Marathon
Με επιτυχία ο 12ος Τaygetos Challenge
Πάνω από 700 αθλητές συμμετείχαν στην 12η χρονιά του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο