Για το φθινόπωρο του 2021 ο Tokyo Marathon

Σκέψεις για μεταφορά του αγώνα το επόμενο φθινόπωρο κάνουν οι διοργανωτές

Share

Όπως αναφέρει η AIMS, η Παγκόσμια Ένωση αγώνων δρόμου και Μαραθώνιου στην ιστοσελίδα της, η διοργάνωση του Tokyo Marathon σκέφτεται σοβαρά να μεταθέσει τον αγώνα για το επόμενο φθινόπωρο του 2021!

Θυμίζουμε πως ο Tokyo Marathon είχε αρχικά οριστεί για τις 7 Μαρτίου του 2021. Ωστόσο, οι διοργανωτές θέλοντας να σιγουρέψουν ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά και στα συνηθισμένα για αυτόν μεγέθη (περισσότερους από 35.000 δρομείς!) σκέφτονται να κάνουν τον αγώνα φθινόπωρο, και όχι την άνοιξη όπως συνηθίζουν.

Σημειώνεται ακόμα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να επαναλάβουν αυτό που συνέβη φέτος, να ακυρώσουν τη συμμετοχή 38.000 δρομέων και να κάνουν δηλαδή τον αγώνα μόνο για τους ελίτ δρομείς.

Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί μες στον Οκτώβριο, ενώ πιθανότατα θα υπάρχει η δυνατότητα σε όσους ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή να τη μεταφέρουν για το 2022. Για την ώρα, ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια τέτοια επίσημη ανακοίνωση, ενώ η ιστοσελίδα του Tokyo Marathon αναφέρει ως ημερομηνία διεξαγωγής τις 7 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιωαννίδης και Τσεκίνη νικητές στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης - Αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”
Παγκόσμιο ρεκόρ στο IRONMAN από τον χρυσό ολυμπιονίκη Blummenfelt
Εντυπωσιακό Παγκόσμιο ρεκόρ στο IRONMAN από τον Kristian Blummenfelt, τον χρυσό ολυμπιονίκη του τριάθλου. Δείτε περισσότερα
Πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος στο Abu Dhabi + Οι Έλληνες
Δείτε τι έγινε στον Μαραθώνιο του Abu Dhabi
Back to Top