Αλλάζει η ημερομηνία ο Μαραθώνιος της Βιέννης το 2021

Η αλλαγή της ημερομηνίας η πιο ρεαλιστική προσέγγιση

Share

Η διοργάνωση του Vienna City Marathon ανακοίνωσε την μετακίνηση της ημερομηνίας του αγώνα από τον Απρίλιο του 21 που είχε προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου του 2021.

Η διοργάνωση σε ανάρτησή της αναφέρει ότι καθώς η πανδημία του Covid-19 συνεχίζει να υπάρχει, επηρεάζοντας συνεχώς τις συνθήκες αναγκάστηκαν τελικά να προβούν σε αυτή την αλλαγή. Αν και, όπως αναφέρουν, ως την άνοιξη, η κατάσταση σύμφωνα με τους ειδικούς θα είναι βελτιωμένη, οι ίδιοι δεν θα μπορούν να προσφέρουν μια εμπειρία ανάλογη των προηγούμενων διοργανώσεων. Γι’ αυτό η αλλαγή της διεξαγωγής του Vienna City Marathon για τον Σεπτέμβριο ήταν η πιο ρεαλιστική λύση, καθώς συνήθως απαιτείται και αρκετός χρόνος προετοιμασίας.

Άλλωστε, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, ο Σεπτέμβριος του 2021 θεωρείται ότι θα υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες για την επιστροφή των μεγάλων διοργανώσεων.

Τέλος, ευχαριστούν όλους όσοι στηρίζουν τη διοργάνωση, χορηγούς και συνεργάτες, και εύχονται σε όλους να κρατήσουν τον εαυτό τους σε φόρμα και υγιή.

Για να δείτε όλη την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ για την Δεληγιάννη στα 800μ. - Καλές επιδόσεις από τα κορίτσια
Καλές επιδόσεις από τις Ελληνίδες αθλήτριες
Ελληνική απόβαση στο Βελιγράδι - Τα αποτελέσματα σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Οι επιδόσεις των Ελλήνων στο Βελιγράδι
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο