Προετοιμάσου σωστά με τον κορυφαίο στην κλασική διαδρομή!

Προπονήσου με τους Polias Runners και κάνε ρεκόρ στον μαραθώνιο!

Share

Είναι γεγονός ότι η συμμετοχή σε έναν αγώνα δρόμου, αποτελεί σημαντικό κίνητρο για να ασχοληθεί κάποιος συστηματικά με την προετοιμασία του.

Βέβαια, ο αγώνας δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός, αλλά μία αφορμή για να δούμε λίγο πιο σοβαρά το θέμα της προπόνησης. Έτσι, την περίοδο αυτή που η αγωνιστική δραστηριότητα έχει απαγορευτεί, δε θα πρέπει να αφήσει κανείς το ενδιαφέρον του να ατονήσει, αλλά να αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή ως μια ευκαιρία για περαιτέρω βελτίωση!
Και τι καλύτερο από το να το κάνει με τη σωστή καθοδήγηση!

Αν, λοιπόν, έχετε επιλέξει το τρέξιμο ως τρόπο άσκησης και σας ενδιαφέρει η βελτίωσή σας, ή η επίτευξη κάποιου συγκεκριμένου στόχου, τότε η υποστήριξη μιας έμπειρης προπονητικής ομάδας μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Έτσι, αν θέλετε:

– Να ξεκινήσετε σωστά το τρέξιμο
– Να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας
– Να ελέγξετε το βάρος σας
– Να δυναμώσετε το σώμα σας
– Να κρατήσετε μακριά τους τραυματισμούς
– Να απολαμβάνετε το τρέξιμο και να μάθετε τα μυστικά του

η ομάδα των Polias Runners, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Πολιά, κάτοχου του ρεκόρ στην κλασική διαδρομή και πολυνίκη στον Μαραθώνιο, αποτελεί μία σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή.
Μαζί με την πρωταθλήτρια του Ημιμαραθώνιου, των 10.000μ. και των 5.000μ. Κατερίνα Ασημακοπούλου, την Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο, πρωταθλήτρια στην ημιαντοχή και τον Μαραθώνιο και την Μεταξία Κυρπιτζή υπεύθυνη στην ενδυνάμωση και στις ασκήσεις μυϊκής προσαρμογής.
Η ομάδα των Polias Runners, υποστηρίζει για περισσότερο από 10 χρόνια την προσπάθεια εκατοντάδων δρομέων τόσο για τον Mαραθώνιο όσο και για μεγαλύτερες ή μικρότερες αποστάσεις.

Ο Νίκος Πολιάς στον Μαραθώνιο Αθήνας του 1998 καταρρίπτει το ρεκόρ του Θεοφάνη Τσιμιγκάτου και με 2:18:38 γίνεται ο πιο γρήγορος Έλληνας της κλασικής.

Τώρα, είναι η στιγμή για να κάνεις την σωστή επιλογή και να προετοιμαστείς σωστά για τον επόμενό σου στόχο.
Έλα να τρέξεις με την ομάδα μας και να μάθεις από κορυφαίους δρομείς όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε δρομέας!

Η έδρα της ομάδας των Polias Runners, βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, όπου λειτουργεί Ακαδημία Δρόμων Αντοχής σε ειδικό χώρο εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Βέβαια λόγω των περιοριστικών μέτρων δε λειτουργεί αυτό το διάστημα, αλλά υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προπονητικού προγράμματος και η παρακολούθηση της πορείας τόσο μέχρι την άρση των μέτρων όσο και για δρομείς που κατοικούν εκτός Αττικής ή δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται στις προπονήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2111168240 και στο [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Rhodes Virtual Marathon ambassadors
Πρεσβευτές από τους χώρους του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάτρου
Οι ΜΕΘ έχουν… αλλεργία στην άσκηση
Έρευνα συνδέει την έλλειψη άσκησης με τις επιπτώσεις του Covid-19
Ντοκιμαντέρ: Ο Μαραθώνιος της Βοστώνης
Έως τις 30 Απριλίου το ντοκιμαντέρ στο Ertflix
Back to Top

Holler Box