Κάνε την ιδανική προετοιμασία με τον κορυφαίο στην κλασική διαδρομή!

Προπονήσου με τους Polias Runners και κάνε ρεκόρ στον μαραθώνιο!

FacebookTwitterEmailShare

Η περίοδος εγγραφών του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας ξεκίνησε και μέσα σε λίγες μέρες περισσότεροι από 4.000 δρομείς δήλωσαν συμμετοχή στην απόσταση του Μαραθώνιου.

Το αποτέλεσμα της Κυριακής  8 Νοεμβρίου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την προετοιμασία που θα έχει προηγηθεί.

Οι τέσσερις μήνες μέχρι τον αγώνα, αποτελούν ένα επαρκές χρονικό διάστημα προετοιμασίας για να πετύχεις τον στόχο σου.

Η επιλογή του προγράμματος που θα ακολουθήσεις είναι καθοριστικής σημασίας.

Ο Νίκος Πολιάς στον Μαραθώνιο Αθήνας του 1998 καταρρίπτει το ρεκόρ του Θεοφάνη Τσιμιγκάτου και με 2:18:38 γίνεται ο πιο γρήγορος Έλληνας της κλασικής.

Ο Νίκος Πολιάς, κάτοχος του ρεκόρ στην κλασική διαδρομή και πολυνίκης στον Μαραθώνιο, με την ομάδα του, Polias Runners, υποστηρίζει  εδώ και 15 χρόνια την προσπάθεια δεκάδων δρομέων τόσο για τον Mαραθώνιο όσο και για τις μικρότερες αποστάσεις.

Τώρα, είναι η στιγμή για να κάνεις την σωστή επιλογή και να προετοιμαστείς σωστά για τον επόμενό σου Μαραθώνιο ή αγώνα άλλης απόστασης.

Η έδρα της ομάδας των Polias Runners, βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, όπου σύντομα θα λειτουργήσει Ακαδημία Δρόμων σε ειδικό χώρο εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προπονητικού προγράμματος και η παρακολούθηση της πορείας για δρομείς που κατοικούν εκτός Αττικής ή δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται στις προπονήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2111168240 και στο info@runnermagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αλλαγή της ημερομηνίας η πιο ρεαλιστική προσέγγιση
Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top