Επιστροφή “Μο”, εντυπωσίασε μία Ελληνοαμερικανίδα στο Πόρτλαντ!

Επανεμφάνιση γα τον Μο, σπουδαία επίδοση της Αλέξια Πάππας στα 5.000 μ. στο Portland Track Festival at Lewis & Clark College.

Share

Tην Κυριακή έγινε στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ η συνάντηση στίβου Portland Track Festival at Lewis & Clark College! Στους αγώνες συμμετείχαν αρκετοί κορυφαίοι δρομείς καθώς σε αυτήν την περιοχή βρίσκονται και τα προπονητήρια της ΝΙΚΕ όπου γυμνάζονται καθημερινά οι περισσότεροι δρομείς της ομάδας της εταιρείας.

Έτσι στον συγκεκριμένο αγώνα έτρεξε και ο Μο Φάρα στην επανεμφάνισή του στους στίβους μετά από 1 περίπου χρόνο. Ο Μο που δεν έκανε την επίδοση που περίμενε λίγους μήνες πριν στο ντεμπούτο του στον μαραθώνιο, έτρεξε στο αγαπημένο του πεντάρι κερδίζοντας εύκολα την κούρσα με χρόνο 13:23.42. Ο αθλητής του Αλμπέρτο Σάλαζαρ προφανώς έτρεξε για να ξεμουδιάσει εν όψει της καλοκαιρινής αγωνιστικής περιόδου τρέχοντας συντηρητικά στα πρώτα χιλιόμετρα της κούρσας. Στο τέλος ωστόσο έκανε επίδειξη δύναμης αφού ανέβασε στροφές για να καλύψει τα τελευταία 400 μ. σε 53 δευτερόλεπτα!

Εντυπωσιακή ομως ήταν και η ελληνικής καταγωγής Αλέξια Πάππας που ανήκει στην ομάδα Oregon, Oregon Track Club. Η 24χρονή δρομέας που προπονείται στο Όρεγκον και ;έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας, έτρεξε τα 5.000 μ. σε 15:34.21 καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση πίσω από την επιτυχημένη Τζόρνταν Χέσει, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ. Αυτή ήταν η δεύτερη κούρσα της Πάππας κάτω από τα 16 λεπτά το τελευταίο διάστημα ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η επίδοση της αυτή είναι η τρίτη καλύτερη που έχει σημειωθεί από ελληνίδα δρομέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πραγματοποιήθηκε ο 20ος Ρήγειος Δρόμος
Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
Το IRONMAN® 70.3® Greece επιστρέφει στις 24/10
Σε λίγες μέρες αναμένεται η διεξαγωγή του μεγάλου τριαθλητικού γεγονότος στο Costa Naravarino
Back to Top