Αναβολή και για τον Olympus Marathon

Στις 12 Σεπτεμβρίου η νέα ημερομηνία

Share

Αρκετά έγκαιρα η οργανωτική επιτροπή του Olympus Marathon, αξιολογώντας την τρέχουσα κατάσταση και την εξάπλωση του κορωνοϊού, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προγραμματίσουν την προετοιμασία και την μετάβαση τους στον μαγευτικό Όλυμπο. Στις 12 Σεπτεμβρίου λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η 17η έκδοση του αγώνα.

Δείτε την πλήρη ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής.
“Παρακολουθώντας την έξαρση του ιού COVID-19 στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τους εθελοντές και τους επισκέπτες μας και με σεβασμό στην αναγκαιότητα διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας, η οργανωτική Επιτροπή του Olympus Marathon αποφάσισε την αναβολή της διοργάνωσης του 17ου Olympus Marathon, η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο 26-28 Ιουνίου, σε ημερομηνία που θεωρείται ασφαλέστερη για όλους.

Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 17ου Olympus Marathon ορίζεται το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, δηλαδή το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου. Ο βασικός αγώνας της διοργάνωσης, ο Olympus Marathon 44km, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020.(Σύντομα θα βγει και αναλυτικό πρόγραμμα με τις νέες ημερομηνίες).

Οι εγγραφές όλο αυτό το χρονικό διάστημα θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τα μέσα Αυγούστου (θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κλεισίματος των εγγραφών). Οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους σε οποιοδήποτε αγώνα της διοργάνωσης και δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με email στο [email protected] ή εναλλακτικά στο [email protected], προκειμένου να τους επιστραφεί το αντίτιμο της συμμετοχής τους.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ευχόμαστε η περιπέτεια αυτή να τελειώσει σύντομα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται από δω και στο εξής. Μείνετε ασφαλείς με υπομονή και πειθαρχία για επιστρέψουμε όλοι υγιείς στον αγαπημένο μας Όλυμπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 2-3 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2024: Πολύτιμες συμβουλές για τη νέα διαδρομή - Χρήσιμες πληροφορίες
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές και τους χάρτες των αγώνων 21,1 & 5χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο