Οι δρομείς Ελπίδας στο Salomon Mountain Cup

Ξεχωριστές συμμετοχές στον αγώνα της σειράς

Share

Διαβάστε το Δελτίο των διοργανωτών:

“Στον δεύτερο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup στην Πάρνηθα, είχαμε για πρώτη φορά  μία πολύ ξεχωριστή συμμετοχή για την οποία θα θέλαμε να κάνουμε ειδική αναφορά.

Μιλάμε για την συμμετοχή ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες το οποίο με ειδικό αμαξίδιο συμμετείχε στη μεγάλη διαδρομή των 11 χλμ. του αγώνα!

“Πιλότος” ο Δημήτρης Γλυκός και συνοδοί του οι “Δρομείς Ελπίδας” οι οποίοι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια σε μία διαδρομή με πολλά μονοπάτια, πολύ στενή σε αρκετά σημεία, πυκνή βλάστηση σε κάποια άλλα, μπόλικη λάσπη που γλιστρούσε επικίνδυνα στα κατηφορικά κομμάτια, αρκετά μεγάλα νεροφαγώματα και δύο περάσματα ποταμιών!

Τίποτα από τα παραπάνω δεν εμπόδισε την ομάδα να ολοκληρώσει την προσπάθεια και να τερματίσουν σε περίπου 3 ώρες λαμβάνοντας το ποιο ζεστό χειροκρότημα των συναθλητών αλλά και των παρευρισκόμενων στο χώρο.

Ο Δημήτρης και η παρέα του μας έδωσαν ένα μάθημα ζωής.

Με το ψυχικό τους μεγαλείο μας διδάσκουν ότι καθημερινά γίνονται μικρά θαύματα, αξίζουν το θαυμασμό μας και πρέπει να τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά που μας δίνουν.

Αν «ακούσουμε» το μάθημά τους, θα δούμε τη ζωή με αισιοδοξία και θα καταλάβουμε ότι ο  αγώνας και η προσπάθεια για το καλύτερο δεν πρέπει να σταματάει ποτέ!

Ο Δημήτρης και οι φίλοι του «Δρομείς Ελπίδας» είναι προσκεκλημένοι και στον επόμενο αγώνα της σειράς στις 8 Μαρτίου ο οποίος είναι και ο τελευταίος για φέτος.

Ελπίζουμε το παράδειγμα του Δημήτρη να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να διευκολύνουμε και να προβάλλουμε την προσπάθεια τους.”

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Nadia Battocletti, το μεγάλο αστέρι των Ιταλών στις αποστάσεις
Γνωρίστε την ανερχόμενη Πρωταθλήτρια των αποστάσεων που κερδίζει με τις δυνάμεις και το… χαμόγελο της!
Στην Βουλιαγμένη το IRONMAN 70.3 Greece για το 2022
Τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί για το 2022 το IRONMAN 70.3 Greece
Spetsathlon 2022: Έναρξη εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους multi sport αγώνες των Σπετσών
Back to Top