UNDER ARMOUR HOVR INFINITE: Αψηφώντας τη βαρύτητα!

Η νικήτρια των 10χλμ. του 3ου Ecali Run, Κατερίνα Ασημακοπούλου τρέχει με το Under Armour HOVR INFINITE

Share

Η νικήτρια των 10χλμ. του 3ου Ecali Run, Κατερίνα Ασημακοπούλου τρέχει με το νέο μοντέλο της Under Armour HOVR INFINITE και μας μιλά για την εμπειρία της!

Κατερίνα Ασημακοπούλου
Πρωταθλήτρια 10.000μ. (33:55.06)
«Η προπόνηση για τα 10χλμ. και για τα αγωνίσματα αντοχής απαιτεί, όχι μόνο, τρέξιμο μεγάλης διάρκειας (Long Run), αλλά και υψηλής έντασης με διαλειμματικές προπονήσεις και Tempo Run. To HOVR INFINITE έχει την αναλογία που θέλω σε προστασία από κραδασμούς και επιστροφή ενέργειας και με βοηθά πολύ στο να βγάζω την προπόνηση με άνεση και στους σωστούς χρόνους. Πολύ λειτουργική είναι και η σύνδεσή του με την εφαρμογή Map My Run, δίνοντάς μου απαραίτητες πληροφορίες για το τρέξιμό μου (μήκος διασκελισμού, συχνότητα, αριθμός βημάτων, θερμίδες κ.ά.), εκτός από τις βασικές πληροφορίες, όπως η απόσταση, η ταχύτητα κ.ά. Θα το πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη σε δρομείς που καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις, αλλά εκτελούν και ειδικές προπονήσεις σε κάθε έδαφος». 


Τι είναι η τεχνολογία HOVR;
Η τεχνολογία HOVR είναι αποκλειστικό δημιούργημα της Under Armour και αποτελείται από το συνδυασμό ενός επαναστατικού, μαλακού αφρού απορρόφησης κραδασμών και της ειδικής, δυναμικής τεχνολογίας «Energy Web» που τον περιβάλλει στον πυρήνα της σόλας, ώστε να προσφέρει καλύτερη απόκριση σε κάθε πάτημα και ταυτόχρονα αύξηση της επιστροφής ενέργειας.

Χαρακτηριστικά
Βάρος: 305 γρ. αντρικό – 248 γρ. γυναικείο
Drop: 8 mm
Τιμή: 139,99 €   

Αντρικό

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1421:%!]

Γυναικείο

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1422:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο