Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου

Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!

Share

O ΤCS London Marathon χάρισε για μία ακόμα φορά μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερους από 30.000 δρομείς που πήραν μέρος αλλά και σε όσους είχαν τη χαρά να τον παρακολουθήσουν ζωντανά!

Χάρισε, βέβαια, και μοναδικές ιστορίες, όπως το συνηθίζει κάθε χρόνο, σαν κι αυτή που είδαμε με τον μαραθωνοδρόμο – σομελιέ. (Aν δεν την είδατε, δείτε την εδώ, αξίζει!)

Μία από αυτές τις ιστορίες ήταν αυτή του 80χρονου Jeff Aston ο οποίος στον προχθεσινό αγώνα πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 8 ώρες και 6 λεπτά!

Σίγουρα και μόνο ο τερματισμός είναι μία μεγάλη νίκη για τον 80χρονο Aston, ωστόσο, αυτό που κάνει ακόμα μεγαλύτερο το κατόρθωμά του είναι το γεγονός ότι αυτός ήταν ο 44ος τερματισμός του στην διοργάνωση.

Μάλιστα, ο Aston ανήκει σε ένα πολύ κλειστό κύκλο δρομέων που αποκαλούνται Ever Presents από τους διοργανωτές καθώς έχει λάβει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις του London Marathon από όταν και ξεκίνησαν το 1981!

Κι αν νομίζετε ότι δεν ήταν γρήγορος, κάνετε λάθος καθώς έχει ατομικό ρεκόρ 2:29! Και φυσικά στο Λονδίνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Belles Historic Trail 2024
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία o φετινός αγώνας
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και παιδιά, οι πρωταγωνιστές στον 18ο Μαραθώνιο της Ιστορίας, της συμπερίληψης, του πολιτισμού!
Υποκύψτε στον πειρασμό της σοκολάτας!
Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αγαπημένο γλύκισμα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο