To Puma Running Crew επιστρέφει για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

Δυναμική επιστροφή για το crew την ημέρα των ερωτευμένων!

Share

To PUMA RUNNING CREW powered by RUNNER Magazine ξαναχτυπά και επανέρχεται την ημέρα των ερωτευμένων για να γιορτάσει μαζί σου την αγάπη για το τρέξιμο!

Ετοιμάσου να (ξανα) τρέξεις παρέα με τους κορυφαίους αθλητές της PUMA, τον Παναγιώτη Καραΐσκο, τον Γιώργο Σταμούλη, την Ανθή Κυριακοπούλου, την Αναστασία Τσουρουκτζή κ.ά, και με την καθοδήγηση του προπονητικού team του RUNNER Magazine στις προπονήσεις της ομάδας που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Το αγαπημένο προπονητικό Crew της PUMA θα πραγματοποιήσει συνολικά 4 προπονήσεις με στόχο τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας καθώς και τα 5χλμ.!

Όλες οι προπονήσεις θα γίνουν και πάλι στον γνώριμο μας χώρο, το γυμναστήριο των Polias Runners, στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου (Ο.Α.Κ.Α) στις 19:00 και περιλαμβάνουν τρέξιμο, συμβουλές και συζήτηση με τους πρωταθλητές της PUMA.

Επιπλέον, θα έχεις και πάλι τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με το συλλεκτικό, τεχνικό T-Shirt και το gym sack της ομάδας*.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα των προπονήσεων:

  1. Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 19:00
  2. Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 19:00
  3. Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 19:00
  4. Τετάρτη 6 Μαρτίου 19:00

Κάνε την εγγραφή σου!

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

->Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων θα υπάρχει γιατρός, ο οποίος θα είναι στη διάθεση της ομάδας σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανόπαια Ατραπός 2024: Το πρόγραμμα
Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες του αγώνα
4ος Ορεινός Αγώνας Χίου «CHIOS HARDSTONE TRAIL»
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Ανησυχία για τον δρομέα Τανούς Αμπντάλα
Η ανακοίνωση του Συλλόγου δρομέων μαραθωδρόμων Αργολίδας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο