Μυϊκός πόνος; Αντιμετώπισέ τον αποτελεσματικά με τη σειρά Aid της Pharmasept!

Η σειρά Aid είναι ο σύμμαχός σου για την άμεση ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο, χωρίς καμία φαρμακευτική ουσία!

Share

Μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι υποχρεώσεις, που γεμίζουν το πρόγραμμα καταπονούν το σώμα μας. Οι γρήγοροι ρυθμοί, η ορθοστασία, αλλά και η καθιστική δουλειά, όταν δεν συνοδεύονται από στιγμές χαλάρωσης και αποσυμπίεσης έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του μυοσκελετικού μας συστήματος. Αυτό βέβαια ισχύει ακόμη και όταν το πρόγραμμά μας έχει εντατικές και έντονες προπονήσεις, είτε αυτές γίνονται στο γυμναστήριο, είτε όταν βγαίνουμε για τρέξιμο ή επίσης όταν δεν κάνουμε σωστή αποθεραπεία μετά την άσκηση.

Οι μυϊκοί πόνοι δεν κάνουν διακρίσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε εγκαίρως όταν εμφανίζονται. Η επιστημονική ομάδα της Pharmasept, σε συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς και φυσιοθεραπευτές, δημιούργησε τη σειρά Aid, η οποία αντιμετωπίζει τους μυϊκούς πόνους με φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και αναλγητικά βότανα, χωρίς καμία φαρμακευτική ουσία!

Τα προϊόντα που θα σε ανακουφίσουν από κάθε μυϊκό πόνο!

Αν λοιπόν ψάχνεις ένα φυσικό προϊόν για να αντιμετωπίσεις τους μυϊκούς πόνους, τότε την επόμενη φορά στο φαρμακείο πρέπει να αναζητήσεις τα παρακάτω προϊόντα! 

Το Hot Power Gel είναι ο σύμμαχός σου για να ανακουφίσεις τον επίμονο πόνο στον αυχένα ή το πιάσιμο στη μέση μετά από μία γεμάτη και κουραστική ημέρα. Επίσης, αποτελεί το ιδανικό προϊόν για την προθέρμανση των μυών πριν από κάθε αθλητική δραστηριότητα και συμβάλλει σημαντικά στην αποφυγή πιθανών τραυματισμών. Είναι το μοναδικό θερμαντικό gel με ευχάριστο άρωμα που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις τα πιασμένα και κουρασμένα σημεία του σώματός σου, με τις ευεργετικές ιδιότητες του αρπαγόφυτου. Η θερμαντική του δράση οφείλεται στη βανιλίνη (vanillyl butyl ether), ένα ήπιο θερμαντικό παράγοντα χαμηλής ερεθιστικότητας που σε συνδυασμό με την αργινίνη βοηθούν στην αύξηση της τοπικής αιμάτωσης κατά 66,4 % μέσα σε 30 λεπτά, χαρίζοντας αίσθηση ανακούφισης στα πιασμένα σημεία.

Αν πάλι, η γυμναστική, το τρέξιμο και οι προπονήσεις για τον μαραθώνιο είναι στο καθημερινό σου πρόγραμμα, τότε φρόντισε η τσάντα του γυμναστηρίου σου να περιέχει τα εξής δύο super sos προϊόντα: το Cryo Power Gel και το Cryotherapy Freezing Power Spray!

Το Cryo Power Gel είναι ένα ψυκτικό gel με εκχυλίσματα βοτάνων που ανακουφίζει τους καταπονημένους μύες μετά την προπόνηση. Η μοναδική του σύνθεση από εκχυλίσματα Αρπαγόφυτου, Άρνικας και το Ilex, με τονωτικές ιδιότητες, προσφέρουν ήπια καταπραϋντική δράση χαρίζοντας αίσθηση ανακούφισης, χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα, ενώ η Μενθόλη προσφέρει αίσθηση του πάγου στους καταπονημένους μύες.

Σε περίπτωση έντονου πόνου εξαιτίας κάποιου χτυπήματος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Cryotherapy Freezing Power Spray, το οποίο είναι τοπικό αναλγητικό ιδανικό για οξύ πόνο. Τo εκχύλισμα αρπαγόφυτου με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες (αντίστοιχες της κορτιζόνης), αντιμετωπίζει τον πόνο μυών και αρθρώσεων, χωρίς παρενέργειες, ενώ το εκχύλισμα άρνικας βοηθά στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας και δρα κατά του πρηξίματος, προσφέροντας καταπραϋντική δράση και αίσθηση ανακούφισης από πόνο και ερεθισμούς.

Λίγα λόγια για τη PHARMASEPT:

Η PHARMASEPT δημιουργεί δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, που διατίθενται στο χώρο του φαρμακείου. Απευθύνεται σε καταναλωτές όλων των ηλικιών, προσφέροντας φροντίδα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Όλες οι σειρές των προϊόντων είναι δερματολογικά ελεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Γρήγοροι οι νικητές στο Αμβούργο, 2:30 ο Νικολακέας + Οι Έλληνες
Δείτε τις επιδόσεις στον γερμανικό Μαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο