Έλληνες στον κλειστό

O Ανδρέας Δημητράκης θα λάβει μέρος σε μίτινγκ του εξωτερικού με υψηλούς στόχους

Share

Δύο μίτινγκ σε ευρωπαϊκές πόλεις έχει στο πρόγραμμά του ο πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων, Ανδρέας Δημητράκης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα αγωνιστεί στην πόλη της Γάνδης στο αγώνισμα των 3.000μ., ενώ την επόμενη εβδομάδα θα λάβει μέρος στο μίτινγκ της Γάνδης για να αγωνιστεί στα 1.500μ.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιλαμβάνει συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ίσως και στα δύο αγωνίσματα.

Στόχος του Έλληνα πρωταθλητή που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και προπονείται κάτω από τις οδηγίες του Αμερικάνου προπονητή Τζεφ Βάργκας υπό την επίβλεψη του Σταύρου Καρρέ στην Αθήνα, είναι μία καλή επίδοση, και γιατί όχι το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, για το αγώνισμα των 3.000μ. που είναι 8:02.

Αύριο Σάββατο βέβαια θα πραγματοποιηθεί και ημερίδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων αθλητών. Δείτε εδώ τις δηλώσεις συμμετοχής.

Στο νότιο ημισφαίριο τώρα, η Αναστασία Μαρινάκου που πλέον ζει και προπονείται στην Αυστραλία θα λάβει μέρος σε αγώνες στη Μελβούρνη μαζί με την ομάδα του Γιουσέιν Μπολτ σε μία ξεχωριστή διοργάνωση. Συγκεκριμένα, η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα πάρει μέρος στο αγώνισμα των 3 λεπτών εντός σταδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5η η Μαρινάκου, καλές παρουσίες την 3η ημέρα των Μεσογειακών
Δείτε περισσότερα για τις ελληνικές παρουσίες στον στίβο
Αστρονομικό επαγγελματικό συμβόλαιο για την Abby Steiner
Δείτε το ποσό που υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο