Αντηλιακό και τρέξιμο: Τι πρέπει να προσέχεις και ποιο σε προστατεύει αμέσως!

Στη Pharmasept θα βρεις τη μόνη αντηλιακή σειρά που σε προστατεύει ΑΜΕΣΩΣ μετά την εφαρμογή, για να μπορείς να τρέχεις έξω ξέγνοιαστα ακόμα και κάτω από τον ήλιο!

Share
Pharmasept Heliodor

Το τρέξιμο είναι πολύ προσωπική υπόθεση, έτσι τα άτομα που επιλέγουν να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους μέσω αυτής της άσκησης έχουν τη δική τους, ξεχωριστή ιεροτελεστία πριν από κάθε προπόνηση, όπως αντίστοιχα έχουν το δικό τους τρόπο να αθλούνται. Κάτι που, όμως, έχουν, ή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχουν, κοινό είναι η προστασία της επιδερμίδας τους. Τι εννοούμε με αυτό; Φυσικά, την προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ειδικότερα τώρα που οι εξωτερικές προπονήσεις είναι πιο συχνές!

Pharmasept Heliodor

Και εδώ έρχεται η ερώτηση που οι περισσότεροι αποφεύγουμε να απαντήσουμε. «Τελικά πότε πρέπει να φοράμε αντηλιακό;»

Η απάντηση είναι ΠΑΝΤΑ, καθώς οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου βρίσκουν τρόπο να διαπερνούν την ατμόσφαιρα. Η πιο βασική όμως ερώτηση που αφορά στην αντηλιακή μας προστασία είναι: «Ποια αντηλιακή σειρά μπορεί να μας προστατεύσει πλήρως από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, παρέχοντάς  μας άμεση προστασία, χωρίς να έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για τις συνθέσεις της;»

Την απάντηση μας τη δίνει η Pharmasept, με την καινοτόμα, φυσική αντηλιακή σειρά, Heliodor!  Τα φυσικά αντηλιακά Heliodor προσφέρουν μια μοναδική επιλογή, που μέχρι τώρα δεν είχαμε στην ελληνική αγορά, καθώς είναι τα πρώτα αντηλιακά με ένα μόνο 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, με βιοδιασπώμενες συνθέσεις που είναι κατάλληλες για κάθε επιδερμίδα -ακόμα και για την πιο ευαίσθητη- ενώ ταυτόχρονα είναι ασφαλείς για εμάς και το περιβάλλον!

Pharmasept Heliodor spray & cream
Heliodor Face Sun Cream SPF 50 & Heliodor Face & Body Sun Spray SPF 50

Τι ακριβώς κάνει όμως το φυσικό φίλτρο;

Το φυσικό φίλτρο ZANO® 20, οξείδιο του ψευδαργύρου, που περιέχει η φυσική αντηλιακή σειρά της Pharmasept, έχει την ιδιότητα να αντανακλά όλες τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, αμέσως μετά την εφαρμογή, χωρίς να χρειάζεται χρόνος αναμονής πριν την έκθεση στον ήλιο. Παράλληλα ο ψευδάργυρος χάρη στις μοναδικές ιδιότητές του, προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα και καταπραϋντική δράση σε ερεθισμούς και κοκκινίλες.

View this post on Instagram

A post shared by Pharmasept (@pharmasept)

Ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία της επιδερμίδας σου

Κάτι που δεν αντιλαμβανόμαστε οι περισσότεροι από εμάς, είναι πως το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας είναι το δέρμα, γι’ αυτό και χρειάζεται να το προσέχουμε, ειδικότερα όταν εκτίθεται στον ήλιο! Η αντηλιακή σειρά της Pharmasept είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία της επιδερμίδας σου, γιατί το Heliodor είναι φυσικό αντηλιακό, προσφέρει άμεση προστασία ευρέος φάσματος (UVA, UVB, IR & Blue Light), αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει χωρίς να φράσσει τους πόρους και είναι αδιάβροχο σε νερό και ιδρώτα. Έτσι, δεν έχεις πια την ανάγκη να βάλεις αντηλιακό 30 λεπτά πριν εκτεθείς στον ήλιο, μπορείς απλώς να το έχεις μαζί σου και να απλώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα πριν την προπόνηση.

Pharmasept Heliodor

Τα προϊόντα της φυσικής αντηλιακής σειράς Heliodor, έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  1. Έχουν ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, είτε επιλέξεις την κρέμα είτε το spray
  2. Δεν αφήνουν λευκά ίχνη στο δέρμα
  3. Είναι ανθεκτικά σε νερό και ιδρώτα
  4. Έχουν βιοδιασπώμενες συνθέσεις, συνεισφέροντας στη μείωση του ρύπου των ωκεανών
  5. Έχουν οικολογικές συσκευασίες
  6. Τα spray της σειράς έχουν άνυδρη σύνθεση και ΔΕΝ περιέχουν οινόπνευμα

Το μόνο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, για να φροντίσεις και την υγεία της επιδερμίδας σου είναι να επιλέξεις το φυσικό αντηλιακό Heliodor της Pharmasept που σου ταιριάζει καλύτερα! Η σειρά Heliodor αποτελείται από:

Μπορείς να ανακαλύψεις εδώ την ολοκληρωμένη σειρά φυσικών αντηλιακών Heliodor, στην επίσημη σελίδα Pharmasept καθώς και τα σημεία πώλησης.

Λίγα λόγια για τη PHARMASEPT:

Η PHARMASEPT δημιουργεί δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, που διατίθενται στο χώρο του φαρμακείου. Απευθύνεται σε καταναλωτές όλων των ηλικιών, προσφέροντας φροντίδα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Όλες οι σειρές των προϊόντων είναι δερματολογικά ελεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο