Latsia Running Festival: Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους χίλιους δρομείς!

Με επιτυχία ο αγώνας στην Κύπρο

Share
Latsia Running Festival

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Latsia Running Festival με τη συμμετοχή πάνω από 1.000 δρομέων. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη διοργάνωση του Latsia Running Festival με τη συμμετοχή 1,000 και πλέον δρομέων σε όλους τους αγώνες. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, συνδύασε το αθλητικό, το κοινωνικό αλλά και το φιλανθρωπικό κομμάτι εφόσον μέρος των δικαιωμάτων συμμετοχής των δρομέων θα δοθεί για οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Διοργανωτές των αγώνων ήταν ο Δήμος Λατσιών με τη συνεργασία της Running in Cyprus. Την εκκίνηση των αγώνων δρόμου 5χλμ και 10χλμ έδωσε ο Δήμαρχος Λατσιών κ. Χρίστος Πιτταράς ο οποίος έτρεξε και τον αγώνα των 5 χλμ μαζί με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Όλοι οι τερματίσαντες δρομείς και περπατητές τιμήθηκαν με εντυπωσιακά αναμνηστικά μετάλλια και παρέλαβαν την επίσημη τεχνική φανέλα των αγώνων. Στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Λατσιών από τις 8:00 μέχρι τις τις 11:00 το πρωινό που διήρκησε η εκδήλωση δημιουργήθηκε μια πανηγυρική και εορταστική ατμόσφαιρα.

Latsia Running Festival
Latsia Running Festival

Στο αγωνιστικό μέρος, τις πρωτιές στα 5 χιλιόμετρα έλαβαν ο Γιώργος Τοφή στους Άνδρες με 15 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα ενώ στις γυναίκες πρώτη έκοψε το νήμα η Μαρία Σωτηρίου με 19 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα. Στα 10 χιλιόμετρα πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Χαράκης με 34 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα ενώ την πρωτιά στις γυναίκες πήρε η Tamara Meteleva με χρόνο 43 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα. Το έπαθλο για τη πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή στους δύο αγώνες των 5χλμ και 10χλμ κέρδισε η ομάδα του NEED Pilates & Fitness με συνολικά 42 δρομείς ενώ στη δεύτερη θέση με ένα δρομέα διαφορά ήταν η ομάδα τους δρομικού σωματείου Dro.Me.A. Racing με συνολικά 41 δρομείς.

Ο Δήμος Λατσιών και η Running in Cyprus ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς για τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους και συγκεκριμένα την εταιρεία Αθλητικού Εξοπλισμού 361, τα GPS ρολόγια COROS, την CYVIEW Developers, την Stalworth Pro, την Linde Hadjikyriakos Gas Ltd καθώς επίσης και την ICE Power.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο