RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023 powered by SAUCONY: Παράταση εγγραφών

Δείτε αναλυτικά

Share

Διαβάστε αναλυτικά:

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023 παίρνουν παράταση μέχρι και την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 21:00.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του https://register.runtogether.gr και ελάτε να τρέξουμε παρέα την Κυριακή 23 Απριλίου στο RUN TOGETHER powered by SAUCONY που θα διεξαχθεί για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη, με εκκίνηση στις 11:00 το πρωί από τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ (Αγγελάκη με Λεωφ. Στρατού).

Η παραλαβή του εξοπλισμού θα γίνει στο κατάστημα Saucony Store, (Μητροπόλεως 107, Θεσσαλονίκη 54622, τηλ 210-6740277) όπου θα λειτουργεί η γραμματεία των αγώνων, τις ημέρες και ώρες:

  • 10:00 έως 20:00 Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023
  • 10:00 έως 18:00 Σάββατο, 22 Απριλίου 2023

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας, για καλό σκοπό καθώς μέσω της διοργάνωσης θα στηρίξουμε το Σωματείο ΑΜΕΑ «Ο Σωτήρ».

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023 θα πραγματοποιηθεί στη συμπρωτεύουσα υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης η CHIQUITA, Χορηγοί η EUROBANK μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η INTERSPORT, η CANDIA, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το COUNTERCOOL, το Apallou, τα JOIN healthy food & juice bars, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, τα ELIXIR Health & Fitness Boutique Studios, το Real Estate Agency “Fine Home” και η PIZZA FAN.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης η ΕΡΤ3, η COSMOTE TV, τα TV100 & FM100, το ATLAS TV, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Κοσμοράδιο 95,1, Libero FM, 102 FM και 9,58 FM, τα ενημερωτικά portal Pagenews, In2Life, Thestival.gr, Cityportal.gr, Seleo.gr, GR Times, Miss Or Madam, το μηνιαίο free press περιοδικό Biscotto, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Gazzetta, Runner Magazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr και RunBeat.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
O ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στον Μαραθώνιο Ρόδου
Οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των μελών του στη Ρόδο
Έρχεται ο Μάιος γεμάτος αγώνες!
Όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για τον Μάιο του 2024!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο