Puma Deviate Nitro 2

Eπιστρέφει με νέους χρωματισμούς και κορυφαίες τεχνολογίες!

Share

Η PUMA λανσάρει το Deviate Nitro 2 με ένα μοναδικό mix χρωμάτων που θα ξεπεράσουν κάθε σας προσδοκία. Φυσικά, πέρα από την μοναδική και eye-catching όψη του, το παπούτσι συνεχίζει και σας εξασφαλίζει τεχνολογίες άλλου επιπέδου.

Το Puma Deviate Nitro 2 «τρέχει» σε κάθε απόσταση

Είτε πρόκειται για μικρές αποστάσεις, είτε για μαραθωνίους και ultras, το Deviate Nitro 2 έρχεται για να σας προσφέρει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά για μέγιστες επιδόσεις σε κάθε προπόνηση.

Καινοτόμες τεχνολογίες

Ο συνδυασμός του νέου αφρού NITRO Elite και του ανακατασκευασμένου PWRPLATE δημιουργούν μία καινοτόμα κατασκευή με μοναδικό γνώμονα το βέλτιστο και άνετο run.

Puma deviate nitro2

Tech info:

PWRPLATE: Το αναβαθμισμένο carbon plate ή αλλιώς “PWRPLATE” έχει σχεδιαστεί από 100% ίνες άνθρακα και λειτουργεί ως μοχλός για μεγαλύτερη ώθηση κατά το toe-off.

NITRO & NITRO Elite: Ο premium αφρός NITRO Elite και ο κλασικός αφρός NITRO προσδίδουν βελτιωμένη απόκριση και υψηλή επιστροφή ενέργειας (74-80%). Επιπλέον, η τεχνολογία προσφέρει μέγιστη αντικραδασμική προστασία σε ένα ελαφρύ πακέτο (35% πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του).

PWRTAPE: Η τεχνολογία PWRTAPE στοχεύει στην στρατηγική ενίσχυση, (για μεγαλύτερη αντοχή) και στην υποστήριξη του τρεξίματος στις στροφές. Επίσης, περιέχει ανακλαστικά στοιχεία, για ορατότητα 360 μοιρών και τρέξιμο σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

PUMAGRIP: Η τεχνολογία PUMAGRIP προσθέτει σταθερότητα σε κάθε σας βήμα, χάρη στο ανθεκτικό καουτσούκ της εξωτερικής σόλας. Με 31,6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία σε σχέση με τους προκάτοχούς του, η τεχνολογία συμβάλει δραστικά για ένα effortless run.

Puma Deviate Nitro 2

Θα βρείτε το νέο Deviate Nitro 2 ηλεκτρονικά, στο επίσημο PUMA store (Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα) και σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Get some kilometers in with the new Deviate Nitro 2!

Puma Deviate Nitro 2
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ
Puma Deviate Nitro 2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ
Puma Deviate Nitro 2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πιστοποιητικά συμμετοχής-επίδοσης & προσωποποιημένες φωτογραφίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο