Αναγνώστου και Κυριακοπούλου ξεχώρισαν την 1η ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος

Δείτε τους πρωταγωνιστές της πρώτης ημέρας

Share
Η Ανθή Κυριακοπούλου

O Μάριος Αναγνώστου και η Ανθή Κυριακοπούλου ήταν οι νικητές στο αγώνισμα των 1.500μ. που ήταν και το μοναδικό για τις μεσαίες αποστάσεις την 1η ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά

Η Ανθή Κυριακοπούλου ήταν η νικήτρια των 1.500μ. στις γυναίκες χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία με 4:24.40. Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου μπήκε από την αρχή μπροστά, έδωσε το ρυθμό και καμία δεν μπορούσε να την ακολουθήσει μετά τα πρώτα 600μ. Μάλιστα αν είχε συναγωνισμό πιθανόν να έκανε πολύ καλύτερη επίδοση.

Αντίθετα μεγάλη μάχη έγινε για τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου με την Ισαβέλλα Κοτσαχείλη να ακολουθεί τελικά με 4:27.74. και την Ντενίσα Μπάλλα να είναι τρίτη με 4:29.83.

Στους άνδρες ο Μάριος Αναγνώστου έμαθε από τα λάθη του την περασμένη εβδομάδα κι αυτή τη φορά δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του. Μπήκε μπροστά στο δεύτερο μισό της κούρσας και έφτασε στη νίκη με 3:51.72 με τον 20χρονο Παναγιώτη Πετρουλάκη να παίρνει στην τελική ευθεία τη δεύτερη θέση με 3:53.05 και τον ένα χρόνο μικρότερο, Πέτρο Παπαϊωάννου να είναι τρίτος με 3:53.28. 

Ξεχώρισαν ακόμα

Φυσικά είχαμε και την εντυπωσιακή εμφάνιση με Πανελλήνιο ρεκόρ για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 3.000μ. βάδην με 12:18.26, ενώ ξεχώρισαν ακόμα ο Μανώλης Καραλής με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ (5.86μ.), η νεαρή Πολυνίκη Εμμανουηλίδου με τη νίκη της στα 60μ., ο Δημήτρης Χρυσάφης στο ίδιο αγώνισμα των ανδρών με 6.66, καθώς και ο Δημήτρης Τσιάμης που πέτυχε την 17η νίκη του στο άλμα τριπλούν στα 41 του!

Στα 400άρια η Ειρήνη Βασιλείου επικράτησε με επίδοση 53.46, ενώ στους άνδρες νικητής ήταν ο 18χρονος Πέτρος Παπαγιάννης, επίσης από την Κρήτη, όπως και η Βασιλείου, με 48.91!

Όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο