Ομαδική Συμμετοχή Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης» στον 7ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη συμμετοχή

Share
Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» - λογότυπο

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης» θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή για συμμετοχή των μελών του στον 7ο Μαραθώνιο Ολυμπίας. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ομαδική Συμμετοχή Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης» στον 7ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Από τους εκατοντάδες αγώνες που γίνονται σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο, αν υπάρχει κάποιος που ο τερματισμός προκαλεί συναισθήματα δέους αντίστοιχα με το Καλλιμάρμαρο αυτός είναι σίγουρα ο Μαραθώνιος Ολυμπίας!

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους δρομείς να συμμετάσχουν στον αγώνα των 42.195μ αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες της διοργάνωσης και να νιώσουν τη συγκίνηση του τερματισμού στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, δίπλα από το Στάδιο όπου διεξάγονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αρχαιότητα!

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», λόγω της μαζικής συμμετοχής των μελών του σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις, εξασφάλισε από την Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης προνομιακές τιμές αποκλειστικά για ομαδικές εγγραφές που θα γίνουν μέσω του Συλλόγου.

Παράλληλα θα γίνει και η καθιερωμένη ετήσια ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3 για τη μεταφορά των δρομέων που θα συμμετάσχουν στους αγώνες της ημέρας αλλά και των συνοδών και φίλων που θέλουν να χειροκροτήσουν όσους τερματίζουν  στον ιστορικό τόπο της Ολυμπίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής καθώς και για κρατήσεις θέσεων στο λεωφορείο παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω email ([email protected]) ή τηλεφωνικά με τους Αντώνη Κατσίκη (6906750495 & 6973370438) και Τάσο Νταουσιάνη (τηλέφ. 6983510301) μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/3.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ από 90χρονο στον Μαραθώνιο!
Δείτε την επίδοση του απίθανου Ιταλού δρομέα
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑμεΑ στον 17ο Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» αγκαλιάζει όλους τους δρομείς και υποδέχεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑμεΑ
11ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου: Ανακοίνωση
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο