Τα αδέρφια Σταμούλη στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος

Ο Κώστας και ο Νίκος Σταμούλης θα συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση

Share
Κώστας και Νίκος Σταμούλης στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος

Η διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκας – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» ενημερώνει για τη συμμετοχή των Κώστα και Νίκο Σταμούλη στη φετινή διοργάνωση.


Με λιγότερες από σαράντα ημέρες να απομένουν για τον αγώνα , τα πρώτα μεγάλα ονόματα δήλωσαν συμμετοχή στην μεγάλη γιορτή του 14ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος

Δύο από τους κορυφαίους δρομείς μεγάλων αποστάσεων στην χώρα μας θα συμμετάσχουν στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα, Θαν. Σταμόπουλος που θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου . Τα αδέρφια Κώστας και Νίκος Σταμούλης, αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου, της Saucony και του προπονητή Μπάμπη Ποσονίδη αναμένεται να δώσουν μάχη για τις πρώτες θέσεις. 

Κώστας Σταμούλης
Ο Κώστας Σταμούλης.

Ο περσινός νικητής της διοργάνωσης Κώστας Σταμούλης, με ρεκόρ διαδρομής 1:05:10 , που αποτελεί  μια από τις κορυφαίες επιδόσεις στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια στην Ημιμαραθώνια απόσταση, θα μπει στον αγώνα για να κάνει το back to back , δηλαδή να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  . Ο Κώστας απέδειξε με τις τελευταίες του εμφανίσεις ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα μπει στον αγώνα με μοναδικό στόχο την 1η θέση.

Δίπλα του στην εκκίνηση , θα σταθεί ο μικρός του αδερφός , ο Νίκος Σταμούλης . Ο περσινός νικητής του αγώνα των 5 χλμ, στην πόλη των Τρικάλων που συνέτριψε το ρεκόρ διαδρομής με 15:25 , φέτος θα κάνει το μεγάλο άλμα στον αγώνα των 21,097 μέτρων. Ο Νίκος, αν και «νέος» στην Ημιμαραθώνια απόσταση με μόνο τρεις Ημιμαραθωνίους στο ενεργητικό του , πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις που τον κατατάσσουν αυτόματα διεκδικητή της νίκης . 

Οι δυο δρομείς είναι τα πρώτα μεγάλα ονόματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα, ενώ και άλλοι κορυφαίοι δρομείς έχουν δηλώσει ότι θα βρεθούν στην εκκίνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση και δηλώσεις συμμετοχής μπείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα : http://www.trikalahalfmarathon.org

Νίκος Σταμούλης
Ο Νίκος Σταμούλης.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
MoraitisRun 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο