Δρομείς Υγείας Γρεβενών – Κοπή πίτας 2023

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του συλλόγου

Share
Δρομείς Υγείας Γρεβενών - Κοπή πίτας 2023

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας και ο ετήσιος χορός του συλλόγου «Δρομείς Υγείας Γρεβενών». Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου.

Δρομείς Υγείας Γρεβενών – Κοπή πίτας 2023

Πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιανουαρίου ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας από τον σύλλογο μας σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης μας. Πλήθος μελών και φίλων μας παραβρέθηκε και τίμησε την εκδήλωση σε μια από τις ωραιότερες βραδιές μας με μια καταπληκτική ορχήστρα που ξεσήκωσε τον κόσμο για χορό και τραγούδι. Παράλληλα με την κοπή της πίτας έγινε ο ετήσιος απολογισμός και τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα χρονιά από το προεδρείο του Δ.Σ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητές που τερμάτισαν τον πρώτο τους μαραθώνιο και άτομα για την προσφορά τους στο σύλλογο. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν οι βραβεύσεις των τριών μελών μας από Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία μέσω της μιας εκπροσώπου, της Λίζας, που σε κλίμα συγκίνησης μετέφερε τα συναισθήματα της, εκτός των άλλων, από τον τερματισμό της στο μαραθώνιο και το επιβλητικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν επίσης η παρουσία των φίλων μας μελών του Σ.Δ. Ιωαννίνων και η απόδοση στο σύλλογο μας αναμνηστικών δώρων τιμής. Παρόντες ήταν ακόμη τιμώντας τη γιορτή μας εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πολιτευτές της περιοχής μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά για εμάς και όλους όσους ενίσχυσαν με τα δώρα τους την πλούσια λαχειοφόρο μας. Ο σύλλογος μας συμβολίζει σημαντικές αξίες για την κοινωνία μας και ζητάμε να είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε. Ευχόμαστε καλή και ευτυχισμένη χρονιά σε όλους!

Δρομείς Υγείας Γρεβενών - Κοπή πίτας 2023
Δρομείς Υγείας Γρεβενών - Κοπή πίτας 2023
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο