7ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος: Live αποτελέσματα

Οι δρομείς έλαβαν εκκίνηση για τον αγώνα Αθήνα – Σπάρτη

Share
Feidippideios-2022
Από την εκκίνηση προηγούμενης διοργάνωσης.

Το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου,  43 αθλητές από επτά χώρες του κόσμου, έδωσαν ραντεβού στη γραμμή εκκίνησης του 7ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου, στον πεζόδρομο της Ερμού 146, μπροστά του Μουσείου Κεραμεικού. Με το βλέμμα τους προς τη Σπάρτη και στόχο τον τερματισμό τους στο σημείο όπου ξεκίνησαν, θ’ αναβιώσουν για μια ακόμη φορά η ιστορική διαδρομή που διύνησε ο Αρχαίος Ημεροδρόμος, Φειδιππίδης το 490 π.χ. Η Μπάντα του Δήμου Αθηναίων, η Τηλεόραση της ΕΡΤ και πολλοί καλοί φίλοι τους συντρόφευσαν, δίνοντας τη θετική ενέργεια στους δρομείς και τους εθελοντές.

Όπως αναφέρει η διοργάνωση, ο Α.Π.Σ. Αθηναίοι δρομείς, με ισχυρούς συνοδοιπόρους, όπως την Περιφέρεια Αττικής, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ΕΛ.ΑΣ., την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού, τον ΕΟΤ, τον Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Σπάρτης, πολλών άλλων Φορέων κι εθελοντών είναι έτοιμοι για το τον μεγαλύτερο Αγώνα επί ανοιχτής οδού στον κόσμου έως τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 14:00.           

Ζούμε μαζί τα 490 χλμ και στέλνουμε όλοι τη θετική μας ενέργεια στους υπεραθλητές από Ελλάδα και το εξωτερικό.     

Πατήστε εδώ για να δείτε LIVE τα αποτελέσματα.

Πατήστε εδώ για LIVE tracking

Δείτε περισσότερα για τη διαδρομή του αγώνα, με τα σημεία ανεφοδιασμού, τα σημεία ελέγχου και τα σημεία ανάπαυσης πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο