Η Shop & Trade στην ΟΠΑΠ Marathon Expo 2022

Ενεργή η παρουσία της εταιρείας στην έκθεση με 5 brands

Share
Shop and Trade - Marathon Expo

H Shop & Trade συμμετέχει για άλλη μία χρονιά με τα σήματα SALOMON, SUUNTO, HOKA, BROOKS και ODLO στην ΟΠΑΠ Marathon Expo 2022.

Στο περίπτερο της SALOMON, οι λάτρεις του τρεξίματος και των outdoor δραστηριοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής SALOMON, και να μιλήσουν με τους επίσημους αντιπροσώπους της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν για πρώτη φορά τα δρομικά μοντέλα Aero Volt, Aero Blaze και Aero Glide καθώς και τα νέα μοντέλα trail running S/Lab Ultra 3 V2 και S/Lab Pulsar 2 από τη συλλογή SS23.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της SUUNTO – ηγέτιδας εταιρείας στον σχεδιασμό και την παραγωγή αθλητικών ρολογιών (sport watches) & υπολογιστών κατάδυσης (dive watches) – θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο performance ρολόι SUUNTO 9 Peak Pro, το ανθεκτικότερο ρολόι που κατασκεύασε ποτέ η SUUNTO και θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με έκπτωση έως 20% καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Στα περίπτερα της BROOKS και ΗΟΚΑ ,θα εκτίθενται τα νέα μοντέλα των σεζόν FW22 και SS23. Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τα μοντέλα της Brooks: Glycerin 20, Ghost 14, Adrenaline GTS 22, Hyperion Tempo και Hoka: Mach 5, Bondi 8, Clifton 8 και Carbon X 3.

Τέλος, στο περίπτερο της ODLO οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το brand, να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί τα τελευταία χρόνια και να αποκτήσουν επιλεγμένα ρούχα από τη δρομική σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο