Στην Αλεξανδρούπολη το πρώτο RUN Greece για τη νέα σεζόν – Δείτε τι έγινε

Αρκετές συμμετοχές στον αγώνα

Share

Διαβάστε περισσότερα από segas.gr

Η δράση στους αγώνες Run Greece επέστρεψε σήμερα με τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης, να βγάζει στους δρόμους μικρούς και μεγάλους. Η πόλη γέμισε και φέτος με δρομείς όλων των ηλικιών και αγωνιστικών επιπέδων, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συμμέτοχή στη διοργάνωση. Ο αγώνας 5χλμ. και 10χλμ. είχε εκκίνηση και τερματισμό επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά από το Φάρο, εκεί όπου είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθεια των δρομέων.

Στα 5χλμ. των Ανδρών επικράτησε με μεγάλη άνεση ο πρωταθλητής των 800 μ. Γιώργος Ματζαρίδης, ο οποίος διένυσε την απόσταση σε 15.57.34. Ο νεαρός άφησε πίσω του τον Στέφανο Τζιερτζίδη με 16.18.95 και στην τρίτη τον Γιώργο Μανουσίδη με 16.50.36.

Νικητής στα 10χλμ. Ανδρών ήταν ο Χαράλαμπος Βούλκος με 35.40.48 και ακολούθησαν οι Θεόδωρος Κουλουριώτης και Σταύρος Καλαμπάκας με 36.54.71 και 37.20.80, αντίστοιχα.

Στις γυναίκες στα 10χλμ. επικράτησε η Αναστασία Γαβρίλογλου με 40.22.18 και στα 5χλμ. η Ευαγγελία Γιαλαματζή με 20.46.43.

Τους αγώνες Run Greece διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και μεγάλο χορηγό την Ergo. Επόμενος αγώνας της σειράς είναι η Πάτρα και η Λάρισα στις 2 Οκτωβρίου. Μάλιστα στη Λάρισα θα γίνει παράλληλα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο. Η σεζόν για τους αγώνες θα κλείσει στα Γιάννενα στις 9 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο