New Balance FuelCell SuperComp Trainer

Το ασυμβίβαστα γρήγορο που αψηφά τους κανόνες

Share
FuelCell NewBalance SuperComp Trainer

Οι κανόνες έχουν δημιουργηθεί για να οριοθετούν το παιχνίδι, σαν το φράχτη που οριοθετεί ένα οικόπεδο. Εάν σπάσεις τις τάβλες που τον περιβάλουν, όλος ο ορίζοντας ανοίγεται μπροστά σου!

Αυτό είναι το νέο FuelCell SuperComp Trainer της New Balance -ενισχυμένο με πλάκα από ανθρακονήματα- το οποίο δεν έχει σχεδιαστεί για να παίξει με τους κανόνες.

Επιθετική… ταχύτητα

Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικογένεια SuperComp με την τεχνολογία Energy Arc αποτελεί επάξια  την αιχμή του δόρατος των αγωνιστικών παπουτσιών του brand, που επιτίθεται με θράσος στο χρονόμετρο. Το Trainer δεν αποτελεί εξαίρεση.

Αυτό που ξεχωρίζει στο FuelCell SuperComp Trainer είναι ασφαλώς η πλάκα από ανθρακονήματα. Τα “Carbon Plated” παπούτσια επάξια φιγουράρουν στην κορυφή της πυραμίδας των αθλητικών παπουτσιών, όμως το Trainer φαίνεται πως αξιοποιεί την ενέργειά της στο έπακρο, τοποθετώντας την ανάμεσα από δυο στρώσεις αφρού FuelCell με το πάχος τους να αγγίζει τα 47mm, σπάζοντας τον κανόνα των 40mm.

To SuperComp Trainer πατάει πάνω σε 2 παράλληλες λωρίδες αφρού FuelCell που απλώνονται ομοιόμορφα όταν το βήμα τις πιέζει, και με τη σειρά τους συμπιέζουν ομόρροπα την ενδιάμεση πλάκα ανθρακονημάτων. Εκείνη τη στιγμή η ενέργεια που διοχετεύεται από το πόδι ενεργοποιεί το εκρηκτικό σύνολο των τεχνολογιών του SuperComp Trainer που τινάζεται για να επιστρέψει στο αρχικό του σχήμα, εξαπολύοντας την ενέργειά του πίσω στον δρομέα.

Η τοποθέτηση της πλάκας ανάμεσα στις στρώσεις αφρού, καταφέρνει την απόλυτη αξιοποίησή της ενώ παράλληλα συμβάλει στην έλλειψη καταπόνησης για τον αθλητή, επιτρέποντάς του να καταβάλει λιγότερη προσπάθεια.

FuelCell NewBalance SuperComp Trainer

Άνεση που ξεχωρίζει στο μοντέλο που έρχεται από το μέλλον

Παραφράζοντας το «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» ίσως κάποιος σκεφτεί πως όπου υπάρχει υψηλή αναπήδηση, τότε ο αφρός είναι πιο πυκνός με αποτέλεσμα το σκληρότερο πάτημα. Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική. Το FuelCell SuperComp Trainer είναι άνετο. Και όχι αυτό δεν αναφέρεται μόνο στο Footbed και στο προσαρμοσμένη εφαρμογή στο πόδι. Το SuperComp είναι παράδοξα μαλακότερο, ακόμα και από παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί για πολύ περισσότερα χιλιόμετρα. Σε αυτό ασφαλώς, συνεισφέρουν τα 47mm του πάχους της σόλας, δημιουργώντας μια καινοτόμα εμπειρία τρεξίματος ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός Μαραθώνιου, με άνεση.

Ένα τόσο φουτουριστικό σύνολο όπου το παπούτσι «σηκώνει το βάρος» του τρεξίματος από το δρομέα, θα έπρεπε να ανήκει στο μέλλον. Όμως η New Balance το κυκλοφορεί ήδη!

Δείτε τα χαρακτηριστικά του και κάνετε ένα δικό σας!

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά έρχεται στα 320γρ. για τον άνδρα και 265γρ. για τη γυναίκα, ενώ το drop είναι στα 8mm. Θα βρεις το FuelCell SuperComp Trainer στα καταστήματα της New Balance σε Γλυφάδα, The Mall, ΑΤΤΙΚΑ, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

FuelCell NewBalance SuperComp Trainer
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στον Μαραθώνιο Ρόδου
Οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των μελών του στη Ρόδο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο