On Cloudgo

The game is On!

Share
ON Cloudgo

Η On παρουσιάζει το Cloudgo. Ένα μοντέλο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο τρέξιμο, ή επιστρέφουν σ’ αυτό μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα αποχής, είτε ακόμα έχουν έναν ξεχωριστό στόχο που θέλουν να πετύχουν.

Προσφέροντας την κατάλληλη ώθηση

Καθώς οι πρώτες προπονήσεις μπορεί να είναι ψυχικά και σωματικά δύσκολες, η On θέλησε να δημιουργήσει ένα παπούτσι που προσφέρει τα δύο στοιχεία που χρειάζεστε για να ανεβάσετε το τρέξιμό σας στο επόμενο επίπεδο: αβίαστη άνεση και ισχυρή επιστροφή ενέργειας. 

Ενέργεια και απόδοση για να κολλήσετε με το τρέξιμο

H αντικραδασμική προστασία CloudTec® του Cloudgo και το νέο TPU Speedboard® (για ισχυρή επιστροφή ενέργειας) σας βοηθούν να αναβαθμίσετε το τρέξιμό σας και κατ’ επέκταση και την ποιότητα ζωής σας, δημιουργώντας μια υπέροχη συνήθεια, αυτή του τρεξίματος!

ON Cloudgo

Ελαφρύ και άνετο

Με το βάρος του να ανέρχεται στα 255γρ. και τη διαφορά από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα (drop) να είναι στα 11 χιλιοστά, είναι έτοιμο να ακολουθήσει το ρυθμό σας προσφέροντας ταυτόχρονα και άνεση. 

Ευαισθησία στην προστασία του πλανήτη

H On φροντίζει πάντα να επενδύει στη συνεχή αναβάθμιση της βιωσιμότητας. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και το Cloudgo με τα τεχνητά πολυεστερικά του να αποτελούνται κατά 85-90% από ανακυκλώσιμα υλικά.

The game is On!

Με τα ξεχωριστά του χαρακτηριστικά και τη δυναμική του εμφάνιση σίγουρα θα μπείτε και εσείς στο παιχνίδι του τρεξίματος.

Τιμή: 149,95€

Εταιρεία διάθεσης

Panellinios Agora Games P.C., Αγίας Βαρβάρας 70 Χαλάνδρι, Τ. 2106749609/676

ON Cloudgo
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στον Μαραθώνιο Ρόδου
Οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των μελών του στη Ρόδο
Μονοπάτι Παρνασσού 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσμτα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο