Sougliani Trail 2022

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Sougliani Trail - λογότυπο

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 θα διεξαχθεί ο ορεινός αγώνας Sougliani Trail 25km ενώ παράλληλα θα γίνουν οι αγώνες Sougliani Path 13km & Sougliani Kids 1km.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Sougliani Trail 2022 – Ανακοίνωση αγώνα

Sougliani Trail: Ένας καταπληκτικός αγώνας στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 170 αθλητές από όλη την Ελλάδα! Ο αγώνας θα  πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου 2022 και ώρα 09:45πμ στο Στρατονικό Όρος, στον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 25 χιλιόμετρα και θετική υψομετρική διαφορά +1560 μέτρα. Στο μεγαλύτερο μέρος της, η διαδρομή αποτελείται απο 20,3 χλμ μονοπάτι σε πυκνόφυτη περιοχή. Περιλαμβάνει  τρεις δασικούς οικότοπους με φυλλοβόλα  πλατύφυλλα δέντρα:  αρχέγονα δάση από οξιές, δρυς και αιωνόβιες μεγάλες καστανιές! Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει πάρει και την πιστοποίηση της ITRA – International Trail Running Association, δίνοντας το δικαίωμα στους αθλητές που θα τερματίσουν έγκυρα να πάρουν ένα βαθμό που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε αγώνες του εξωτερικού.  Καθώς και  συμμετοχή στο πρωτάθλημα τις Harta Series στο iink: https://harta.run/events/sougliani-trail-435/

 Παράλληλα με τον μεγάλο αγώνα Sugliani Trial θα πραγματοποιηθεί   και ο αγώνας  Sougliani Path 13km στις 10:45πμ στο Στρατονικό Όρος, στον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Η διαδρομή του Sougliani Path έχει συνολική θετική υψομετρική διαφορά +750 μέτρα. Στο μεγαλύτερο μέρος της η διαδρομή αποτελείται 9 χλμ μονοπάτι (69,2%).

Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να δει και να κατεβάσει την διαδρομή Sougliani Trail 25km με GPS στο  link: https://el.wikiloc.com/mountain-running-diadromes/sougliani-trail-25km-stratoniko-oros-89875034    ,  καθώς και το 3D Animation:  https://www.youtube.com/watch?v=y3XQM2D5E4g ,την διαδρομή Sougliani Path 13km  με GPS στο  link:  https://el.wikiloc.com/mountain-running-diadromes/sougliani-path-13km-stratoniko-oros-89972672   , καθώς και το 3D Animation: https://www.youtube.com/watch?v=EiFz05F4zZE και φωτογραφίες από την διαδρομή στο link: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/mphotos/mphototrail .  Στο καλεντάρι της ITRA:   για αναλυτικές  λεπτομέρειες του αγώνα.

Οι  εγγραφές ανοίγουν από 1 Μαρτίου 2022 και διαρκούν ως τις 10 Απριλίου 2022. Οι εγγραφές είναι  ατομικές  και μόνο.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι από 15 ετών και άνω.  Κανονισμοί αγώνα link: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/homepage/trail-24km/kanonismoi  & Sougliani Path: Κανονισμοί αγώνα link: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/homepage/path/kanonismoi-path  . Ο τρόπος εγγραφής – πληρωμής γίνεται μόνο ηλεκτρονικά  μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μέσω masterpass στο site: http://fosstavrou.gr/trail 

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα για τις εγγραφές

Διοργανωτές του αγώνα είναι το Δ.Σ. του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σταυρού.

Φ. Ο. Σ. Σταυρού. (επικοινωνία στο τηλέφωνο: 6983054323, Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγκοτάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4th Raches Run Agroinvest
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Μονοπάτι Παρνασσού 2024
Δείτε περισσότερα
Spetsathlon 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο