Sougliani Trail 2022 – Άνοιγμα εγγραφών

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της διοργάνωσης

Share
Sougliani Trail - λογότυπο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Sougliani Trail 2022 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου. Ακολουθεί η ενημέρωση της διοργάνωσης.

Sougliani Trail 2022 – Άνοιγμα εγγραφών

Η διοργάνωση Sougliani Trail ενημερώνει πως οι εγγραφές για τους αγώνες Sougliani Trail 25χλμ, Sougliani Path 13χλμ και Sougliani Kids 1 χλμ. και των Εθελοντών, άνοιξαν σήμερα, 28 Φεβρουαρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές ως τις 10 Απριλίου 2022 στο site: https://www.fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/.

Εγγραφή Sougliani Trail: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/eggrafes/eggrafi-trail

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι  15 (δέκα πέντε) ευρώ. Με την εγγραφή σας θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο του ποσού των 15 ευρώ μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μέσω masterpass,  για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, και μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, επίσημα θα φαίνεστε  στον Πίνακα Συμμετεχόντων. Μετά και τις 10 Απριλίου κλείνει οριστικά η διαδικασία εγγραφής/πληρωμής  για κάθε κατηγορία  υποψηφίων  για συμμετοχή.

Εγγραφή Sougliani Path: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/eggrafes/eggrafi-path

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 12 ευρώ. Με την εγγραφή σας θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο του ποσού των 12 ευρώ μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μέσω masterpass,  για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, και μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, επίσημα θα φαίνεστε  στον Πίνακα Συμμετεχόντων. Μετά και τις 10 Απριλίου κλείνει οριστικά η διαδικασία εγγραφής/πληρωμής  για κάθε κατηγορία  υποψηφίων  για συμμετοχή.

Εγγραφές Sougliani Kids: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/eggrafes/eggrafi-kids

Οι εγγραφές για τα παιδιά είναι Δωρεάν. Στον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά από 5 ως 12 ετών. (2010,2011,2012,2013,2014,2015,2016,2017)

Δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών

Θα γίνονται στην ιστοσελίδα www.fosstavrou.gr από την 1η  Μαρτίου ως 16 Απριλίου και την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία από τις 10:45πμ. ως 11:25πμ. Υποχρεωτικά την ημέρα των εκδηλώσεων θα συμπληρώνετε υπεύθυνη δήλωση ένας από τους δυο κηδεμόνες για να λάβει μέρος το παιδί.

Εγγραφή Εθελοντές: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/eggrafes/eggrafi-ethelonton

Δικαίωμα συμμετοχής

Λόγω της κακής επιδημιολογικής κατάστασης Covid 19 και βάσει των κανονισμών της ΓΓΑ θα έχουν το δικαίωμα εγγραφής κατά 95% μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν νοσήσει με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ(μέχρι 17/4/2022, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα).

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης θα πρέπει υποχρεωτικά την ημέρα του αγώνα να παραδοθεί εκτυπωμένο στην γραμματεία και όχι να παρουσιάζεται αποθηκευμένο σε κινητό τηλέφωνο. Εντός της διάρκειας εγγραφών δικαιούνται συμμετοχή σε ποσοστό 5% και οι μη εμβολιασμένοι ενήλικοι με PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 24 ωρών. Οι μη εμβολιασμένοι ανήλικοι μπορούν να συμετάσχουν στον αγώνα με self test εντός 24 ωρών.

Οι ανεμβολίαστοι θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους τηλεφωνικά από 1 Μαρτίου για να πάρουν σειρά προτεραιότητας. Η εγγραφή των τελευταίων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την διοργάνωση (τηλ.: 6983054323).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο