For Katerina

Ένας φόρος τιμής στην Κατερίνα για να τιμήσει όλους όσοι «έφυγαν» από τη ζωή ύστερα από μάχη με τη νόσο

Share

Το «For Katerina» αποτελεί έναν φόρο τιμής για την μαχήτρια Κατερίνα – τη δική μας Κατερίνα – που πολέμησε γενναία απέναντι σε έναν ύπουλο εχθρό, σε μια άνιση μάχη, που κράτησε πέντε μήνες.

Το « For Katerina » είναι ένα δρομικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί από τον σύζυγό της Αλέξανδρο, όπου η διαδρομή που θα ακολουθήσει τρέχοντας, στην ουσία, είναι και η πορεία της ζωής της Κατερίνας.

Γίνεται για να τιμήσει όλους όσοι «έφυγαν» από τη ζωή ύστερα από μάχη με τη νόσο, για να δώσει δύναμη σε όσους δίνουν τη δική τους μάχη, στους συγγενείς-συνοδούς τους, οι οποίοι δίνουν τον δικό τους αγώνα και τέλος για να ευαισθητοποιήσει τους υπόλοιπους, ώστε μέσω της πρόληψης να μην εφησυχάζουμε, γιατί αυτός ο ύπουλος εχθρός παραμονεύει και δεν ξέρουμε πότε θα μας χτυπήσει την πόρτα.

H διαδρομή
Η αφετηρία βρίσκεται στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και ο τερματισμός στη Κερατέα Αττικής. Η διαδρομή ακολουθεί τη πορεία της ζωής της Κατερίνας από τη πόλη που γεννήθηκε ως τη πόλη που ζούσε με τον σύζυγο και τον γιο της. Είναι χωρισμένη σε 8 τομείς (ημέρες) όπως φαίνονται παρακάτω στο διάγραμμα.

Μάθετε περισσότερα για την Κατερίνα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος ορεινός αγώνας Kissavos Marathon Race «Ευάγγελος Κουμπάρος» 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Run for the Kids with Disabilities 2024 - “Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία”
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Kea Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο