4th Health Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών

Ειδικές early bird εγγραφές

Share

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας 4th Health Run 2024. Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης με το link των εγγραφών.

4th Health Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών

Αγαπητοί Δρομείς,

Ο φιλανθρωπικός αγώνας 4th HEALTH RUN πλησιάζει!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η θεσμοθετημένη πλέον εκδήλωση ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ).

Στην εκδήλωση, την οποία συνδιοργανώνουν η Ελληνική Λεμφολογική Εταιρεία και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη», παίρνουμε μέρος όλοι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας ώστε να βγούμε νικητές ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές, 3χλμ. και 10 χλμ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Κεντρικό Στάδιο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και η διαδρομή στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Η πλατφόρμα εγγραφών έχει ήδη ανοίξει!

www.healthrun.gr

  • Κόστος εγγραφής early bird (έως 31 Αυγούστου): 10 ευρώ
  • Από 1η Σεπτεμβρίου και μετά: 15 ευρώ

Το 4th HEALTH RUN φιλοδοξεί κι εφέτος να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης όλων των αρμόδιων φορέων, αλλά και του ευρύτερου κοινού απέναντι στις μεγάλες ελλείψεις και την προσπάθεια ιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού αλλά κυρίως των γονιών και των μικρών ηρώων που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον παιδικό καρκίνο και τις συνέπειες αυτού.

Ένα μήνυμα που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας: να εμφυσήσουμε σε όλους τη δύναμη και την πίστη σε μια μόνιμη θεραπεία που θα μας οδηγήσει σε έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα φοβάται πια!

Ας δώσουμε όλοι μαζί το δυναμικό «παρών» ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο  για να βγούμε όλοι ΝΙΚΗΤΕΣ

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Ευάγγελος Δημακάκος

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.healthrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
22ος Μινωικός Άθλος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Λίμνη Νευρόπολη 2024
Δείτε περισσότερα
8th Kallithea Night Run
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο