Ellanios Dias Trail Run 2024

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
ellanios-dial-logo

Tην Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ellanios Dias Trail Run 2024. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Ellanios Dias Trail Run 2024 – Προκήρυξη

Ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας ( σύλλογος στίβου), σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας  και με την υποστήριξη της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, του Νοσοκομείου Αίγινας, του συλλόγου Φίλοι Fistiki Fest  του ΣΔΥ Αίγινας , του συλλόγου Ενεργοί Πολίτες και της ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών προκηρύσσουν τον 3ο αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Κυριακή.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα είναι η Α΄παραλία Μαραθώνα Αίγινας. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τις διαδρομές των 23χλμ (Ελλάνιος Δίας),των 8χλμ (Αρχαίος Ελαιώνας), των 6χλμ πεζοπορία και 6χλμ μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου και παιδικούς αγώνες 100μ (νήπια), 500μ (Α-Γ Δημοτικού)και 1000μ (Δ-ΣΤ Δημοτικού).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΟΜΑΔΑ 

Από φέτος σε συνεργασία με τους αγώνες Epic και Γίδι Μεθάνων  θα υπάρχει  πρωτάθλημα ομάδων ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Triad League. Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στο πρωτάθλημα ομάδων  θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας ως μέλος της ομάδας σας στο web site https://triadleague.gr σε αυτό το site θα βρείτε και περισσότερες πληροφορίες για το πρωτάθλημα.  Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρειάζεται να εγγραφείτε σε αυτή τη φόρμα, αφού η εγγραφή σας στο Triad League καταχωρείται αυτόματα και στο Epic αλλά και στους αγώνες Ελλάνιος Δίας και Γίδι Μεθάνων.

 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δήλωση συμμετοχής στο site www.aeginarun.gr ή πατώντας εδώ

Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. 

Οι εγγραφές θα κλείσουν 13 Οκτωβρίου στις 15:00 ή νωρίτερα αν συμπληρωθεί των όριο συμμετοχών που είναι στα 300 άτομα. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής επιστροφές χρημάτων γίνονται ως 8 Οκτωβρίου και όποια τυχόν έξοδα προκύψουν επιβαρύνουν τον εντολέα.

Για τα 23χλμ (Ελλάνιος Δίας) το κόστος είναι 20€ και περιλαμβάνει:

●       Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

●       Υδροδοσία/τροφοδοσία σταθμών

●       Αναμνηστικό μπλουζάκι

●       Μετάλλιο αγώνα

●       Μεταφορά με πούλμαν από λιμάνι Αίγινας στο χώρο εκκίνησης και επιστροφή (εκτός Αιγινητών)

●       Ελαφρύ γεύμα μετά τον τερματισμό

●       Ιατρική υποστήριξη

●       Φύλαξη πραγμάτων

Για τα 8χλμ (Αρχαίος Ελαιώνας)τρέξιμο και για τα 6χλμ πεζοπορία καθώς και για το πρωτάθλημα μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου το κόστος είναι 15€ και περιλαμβάνει:

●       Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

●       Υδροδοσία/τροφοδοσία σταθμών

●       Αναμνηστικό μπλουζάκι

●       Μετάλλιο αγώνα

●       Μεταφορά με πούλμαν από λιμάνι Αίγινας στο χώρο εκκίνησης και επιστροφή (εκτός Αιγινητών)

●       Ελαφρύ γεύμα μετά τον τερματισμό

●       Ιατρική υποστήριξη

●       Φύλαξη πραγμάτων

ΕΠΑΘΛΑ- ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Απονομές θα γίνουν στα 23χλμ και στα 8χλμ τρέξιμο. Οι τρείς πρώτοι/πρώτες θα πάρουν κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα Γυμνασίων – Λυκείων ο πρώτος θα πάρει κύπελλο, μετάλλιο ο δεύτερος και τρίτος. Αν κάποιος είναι και στην γενική κατάταξη θα βραβευθεί 2 φορές. Απονομές θα γίνουν και στους παιδικούς αγώνες των 500μ και 1000μ στα τρία πρώτα αγόρια/κορίτσια. Κύπελλο για τον πρώτο, μετάλλιο για δεύτερο, τρίτο νικητή/νικήτρια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια συμμετοχής. Θα γίνει κλήρωση δώρων από τους χορηγούς αν υπάρχουν.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ηλικία 18 ετών και άνω για τον αγώνα Ελλάνιος Δίας και Αρχαίος Ελαιώνας και 12 ετών και άνω για τον αγώνα των 6χλμ. Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και τα παιδιά με την ευθύνη των Γονέων / Κηδεμόνων τους.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Θα ενημερωθείτε για το ποσοστό έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για κάθε αθλητή και τον συνοδό του με την έγκαιρη προμήθεια των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ,από τη Saronic Ferries.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η περιγραφή των διαδρομών, τα χρονικά όρια και οι σταθμοί υδροδοσίας/ τροφοδοσίας καθώς και το πρόγραμμα του αγώνα όταν θα είναι γνωστά τα δρομολόγια των πλοίων. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τζίμα Βασιλική 6974442165

Ζαμπέλης Βασίλης 6979449303

www.aeginarun.gr ή στο fb ellanios dias

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Dirfys Trail Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
16ο Greece Race for the Cure®
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο