Η σειρά Performance μεγαλώνει

Με τρία νέα κορυφαία προϊόντα εμπλουτίζει η The North Face τη σειρά Performance τον Οκτώβριο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Με τρία νέα προϊόντα εμπλουτίζει η The North Face τη σειρά Performance τον Οκτώβριο. Πρόκειται για τα ρούχα M GTD ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και προστασία σε όλους τους δρομείς που έχουν ως πρώτη προτεραιότητά τους τη βελτίωση των επιδόσεών τους.

 
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα προϊόντα:
 
M GTD CAPRI TIGHT
Το νέο δρομικό κολάν της ΤheNorthFace®Men’sGTD με ύφασμα VaporWick® για γρήγορη απαγωγή υγρασίας και διαπνοή. Διαθέτει τσέπη με φερμουάρ στο πίσω μέρος διαθέτει και ανακλαστικά λογότυπα για εύκολο εντοπισμό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η μέση είναι εξοπλισμένη με ένα διπλό ελαστικό κορδόνι. Είναι κατάλληλο να φορεθεί μόνο του ως keypiece ή μέσα από άλλα ρούχα ως layer.
 
MGTDJACKET
Το νέο τρεξιματικό jacketτης The North Face® ζυγίζει λιγότερο από 100 γρ. Κατασκευασμένο από ελαφρύ ύφασμα, εύκολα αναδιπλούμενο παρέχει αδιάβροχη προστασία ώστε να προσφέρει στους δρομείς την ιδανική προστασία τόσο σε κοντινές όσο και σε μακρινές διαδρομές.
 
MGTDS/S

Με τεχνολογία απαγωγής υγρασίας FlashDry™ και αντιμικροβιακή επεξεργασία για την αντιμετώπιση των οσμών το t-shirt GTD της The North Face® είναι εξελιγμένο για άνεση και απόδοση. H σωματική χαρτογράφηση και τα διαφορετικής πυκνότητας υφάσματα που χρησιμοποιούνται συμβάλλουν στην μεγάλη διαπνοή και ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος ρυθμίζουν την θερμοκρασία τoυ αθλητή. Τα ειδικά αντανακλαστικά του παρέχουν στους δρομείς ασφάλεια ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της The North Face στην Ελλάδα στο τηλ.: 210 3449300 (VF HELLAS).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο