Spartan Trainer Wrist HR

Η Suunto μειώνει το βάρος με το Spartan Trainer Wrist HR

Share

SPARTAN TRAINER WRIST HR

H SUUNTO ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ SPARTAN TRAINER WRIST HR

Ευελιξία σε ένα ανθεκτικό και ελαφρύ ρολόι GPS για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα

Η οικογένεια αθλητικών ρολογιών της Suunto Spartan μεγαλώνει με την κυκλοφορία του Spartan Trainer Wrist HR – του λεπτού και ελαφριού αθλητικού ρολογιού GPS για τους φαν του αθλητισμού. Το Spartan Trainer είναι σημαντικά μικρότερο σε μέγεθος από τους προκατόχους του. Ωστόσο, διαθέτει εκπληκτικά, ευέλικτα χαρακτηριστικά προπόνησης, παρακολούθηση καθημερινών δραστηριοτήτων, καθώς και μέτρηση του καρδιακού παλμού από τον καρπό από την Valencell, τον μεγαλύτερο προμηθευτή βιομετρικής τεχνολογίας.

Spartan Trainer παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας κάθε μέρα

Με μέτρηση καρδιακού παλμού και αισθητήρα κίνησης στον καρπό, δυνατότητα εξατομίκευσης των προσόψεων και προπονητικά χαρακτηριστικά για κάθε είδους άθλημα, το Spartan Trainer είναι έτοιμο να σας πάει παντού.

 

Καθώς ζυγίζει μόνο 56 γραμμάρια (66 γραμμάρια με τη μεταλλική στεφάνη), το Spartan Trainer δείχνει πολύ διακριτικό πάνω στον καρπό σας. Το κομψά ακονισμένο σχέδιο ταιριάζει, επίσης, και σε πιο λεπτούς καρπούς. 

 

Αυτό το μικρό αλλά ανθεκτικό ρολόι είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα, οπότε κολυμπήστε άφοβα. Η αυτονομία μπαταρίας 10 ωρών (έως και 30 ώρες με τις επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας) προσφέρει άπλετο χρόνο για προπόνηση. Χρησιμοποιήστε το Spartan Trainer ως ένα καθημερινό ρολόι με παρακολούθηση δραστηριότητας για 14 ημέρες πριν χρειαστεί να το φορτίσετε.

Αθλητικές δραστηριότητες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Η άσκηση με το Spartan Trainer είναι απλή και ευχάριστη. Χρησιμοποιεί GPS για να μετρήσει την ταχύτητα, τον ρυθμό, την απόσταση και το υψόμετρο. Με 80 προκαθορισμένες λειτουργίες αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι έτοιμο να υποστηρίξει σχεδόν οποιοδήποτε άθλημα. Έχει ειδικές οθόνες για το τρέξιμο, την ποδηλασία και το κολύμπι και προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Πιστό στην παράδοση της Suunto στην ύπαιθρο και την περιπέτεια, το Spartan Trainer διαθέτει πλοήγηση διαδρομής GPS με προβολή ιχνών, διευκολύνοντας την ανακάλυψη νέων διαδρομών και τοποθεσιών και διασφαλίζοντας ότι δεν θα χαθείτε ποτέ.

Μέτρηση καρδιακού παλμού στον καρπό από τη Valencell

Το νέο Spartan Trainer αξιοποιεί την παγκοσμίως κορυφαία τεχνολογία οπτικού παλμογράφου της Vanencell, η οποία περιλαμβάνεται και στο Suunto Spartan Sport Wrist HR.

Εκτός από τη μέτρηση του καρδιακού παλμού από τον καρπό, το Spartan Trainer μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συμβατούς αισθητήρες καρδιακού παλμού που φοριούνται στο στήθος, όπως ο προαιρετικός Suunto Smart Sensor.

Πέντε ζωντανά σχέδια

Το Suunto Spartan Trainer Wrist HR διατίθεται σε πέντε χαρακτηριστικά μοντέλα: το χρυσό και το ασημί δίνουν μια αίσθηση urban κομψότητας με έντονα στοιχεία από ατσάλι ενώ το Ocean, το μπλε και το μαύρο χαρίζουν φρέσκια και αθλητική εμφάνιση.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

 

Σχετικά με τη Suunto:

Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη. 

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη  Φινλανδία. Με πάνω από 400 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα της Suunto πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx, Atomic, Wilson, Precor, Mavic και Nikita.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο