adidas PureBOOST

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και ανακάλυψε νέες διαδρομές στην πόλη σου με το νέο PureBOOST της adidas

Share

H adidas παρουσιάζει τη νέα έκδοση του PureBOOST, εμπνευσμένη και σχεδιασμένη για κάθε δρομέα που βλέπει καθεμιά διαδρομή σαν μία ευκαιρία για εξερεύνηση.

Οι διαδρομές μέσα στις πόλεις είναι τα νέα γήπεδα για τους runners. Ο νέος σχεδιασμός του βασίζεται στην ευελιξία ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται με ευκολία και να ανταπεξέρχεται σε ό,τι κι αν βρεθεί στο δρόμο του runner, που θέλει διαρκώς να ξεπερνάει τον εαυτό του και να ανακαλύπτει καινούργια πράγματα. Το PureBOOST επιτρέπει στους δρομείς να αντιμετωπίσουν κάθε εμπόδιο της πόλης και να κατακτούν κάθε διαδρομή.

Το πλατύτερο μπροστινό μέρος προσφέρει ιδανική στήριξη ακόμα και στις πιο απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, καθιστώντας το PureBOOST ιδανικό για τρέξιμο σε κάθε γωνιά της πόλης. Η εξωτερική σόλα είναι σχεδιασμένη για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του urban running, με την εξωτερική σόλα να εκτείνεται στην εσωτερική πλευρά του παπουτσιού για επιπλέον στήριξη και προστασία από τις σκληρές και άνισες επιφάνειες της πόλης, ενώ το stretch web design της σόλας που διαθέτει προσφέρει μέγιστη πρόσφυση και επιτρέπει στην ενδιάμεση σόλα BOOST να προσαρμόζεται ανάλογα ακολουθώντας τη φυσική κίνηση του ποδιού. Το επάνω μέρος του PureBOOST με την ειδική πλέξη, ενσωματώνει ένα ελαστικό προσαρμοζόμενο ύφασμα, σχεδιασμένο για να ακολουθεί την κίνηση του ποδιού κατά το τρέξιμο. Η νέα διπλή γλώσσα προσφέρει επιπλέον στήριξη ενώ επιτρέπει στο πόδι να κινείται αρμονικά μέσα στο παπούτσι. Για το σχεδιασμό των προϊόντων Running, η adidas συνεργάζεται με μία ερευνητική ομάδα και χρησιμοποιεί το σύστημα ARAMIS που επιτρέπει live δοκιμές κατά τη διάρκεια της κίνησης του σώματος.

Με το νέο PureBOOST, η adidas καταφέρνει να δώσει στους σύγχρονους runners το απόλυτο running παπούτσι για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να κυριαρχήσουν στην πόλη τους.

Το νέο PureBOOST θα είναι διαθέσιμο από 01.03 στα adidas Stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1064:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο