Adidas UltraBOOST

Νέα εκδόσεις για το Adidas UltraBOOST Uncaged Color & Metallic Pack

Share

Η αdidas παρουσιάζει δύο νέες ξεχωριστές προτάσεις του UltraBOOST. Πρόκειται για το UltraBOOST Uncaged with Colour και τα UltraBOOST Metallic Pack που διαθέτοντας νέα premium αισθητική και τεχνολογίες αιχμής, δίνουν άλλη διάσταση στο energy running.

Σε συνέχεια του τελευταίου λανσαρίσματος της adidas, του UltraBOOST Uncaged, τα UltraBOOST Uncaged with Colour, φέρνουν την επανάσταση στην εικόνα του τρεξίματος δίνοντας για πρώτη φορά χρώμα στη χαρακτηριστική ενδιάμεση σόλα BOOST. Η σειρά εμπλουτίζεται με 3 εντυπωσιακές επιλογές χρωμάτων, Triple Red, Black και White, παρουσιάζοντας κάθε στοιχείο του παπουτσιού σε ενιαίο χρώμα, για να προσφέρει στους δρομείς ένα ανανεωμένο, σύγχρονο look, παράλληλα με υψηλές επιδόσεις.

Επίσης, η Limited Edition UltraBOOST Metallic Pack παρουσιάζει το UltraBOOST με ιδιαίτερες μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό, ασημένιο και χάλκινο πάνω σε stylish βάση σε αποχρώσεις του μαύρου, προσδίδοντας μια premium αισθητική και εμφάνιση. Το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από το υλικό Primeknit της adidas, ενώ αποκλειστικά στην golden έκδοση οι τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas στα πλαϊνά είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας δέρμα. Όλα τα μοντέλα ολοκληρώνονται με τη χαρακτηριστική ενδιάμεση σόλα BOOST σε λευκό χρώμα.

Τα νέα UltraBoost Uncaged και Metallic Pack είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένα adidas stores και καταστήματα αθλητικών ειδών.

Δείτε όλα τα running νέα της adidas στα:
www.facebook.com/adidasRunning
www.twitter.com/adidasgr
www.instagram.com/adidasgr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:928:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο