Έφτασε το νέο adidas Energy Boost

Με νέα εμφάνιση επιστρέφει το adidas Energy Boost για να προσφέρει προστασία και στιλ

Share

Η adidas παρουσιάζει το νεότερο μοντέλο του iconic Energy Boost με βελτιωμένη εφαρμογή, εμφάνιση και αίσθηση για να βοηθήσει τους runners να κατακτήσουν το δρόμο με αυτοπεποίθηση και στυλ!

Το Energy Boost προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση σε όλο το πέλμα του ποδιού χάρη στην επαναστατική τεχνολογία BOOST που προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισμένο αφρώδες υλικό απορρόφησης κραδασμών στην κατηγορία των running παπουτσιών. Το υλικό BOOST αποτελείται από χιλιάδες ανθεκτικές κάψουλες που διατηρούν μαλακή την πρόσφυση στο έδαφος, έτσι ώστε κάθε τρέξιμο με το BOOST να μοιάζει σαν την πρώτη φορά. Η απορρόφηση κραδασμών που προσφέρει το BOOST σε όλες τις καιρικές συνθήκες ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες αποδεικνύεται ασύγκριτη σε σχέση με την συνηθισμένη τεχνολογία EVA η οποία διαστέλλεται και σκληραίνει σε διαφορετικές θερμοκρασίες.

Ριζικά ανανεωμένο το επάνω μέρος του νέου EnergyBoost, προσφέρει στους runners βελτιωμένη άνεση και καλύτερη διαπνοή καθώς το stretch mesh «αγκαλιάζει» το σχήμα του ποδιού και του επιτρέπει να «αναπνέει» κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.

Το νέο Energy Boost θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα στο δίκτυο καταστημάτων adidas σε όλη την Ελλάδα (www.adidas.gr/storefinder), καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από τις 23 Ιουλίου 2014.

Πατήστε εδώ για να το δείτε σε κίνηση.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:235:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
GSA Sport FW21-22
Μια νέα, «πράσινη», high-performance, αλλά και all-day sportswear συλλογή
Saucony Endorphin Shift 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Brooks Ghost 14
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Brooks
Back to Top