Πείτε τα με τον Meb

Κι όμως είναι ακόμα εδώ. Ο Μεμπ Κεφλεζίγκι, ο Αμερικανός μαραθωνοδρόμος και ολυμπιονίκης ήρθε στη χώρα μας ως επίσημος προσκεκλημένος της Top Trends Α.Ε. και παρευρέθηκε στο περίπτερο της Skechers στην Athens Classic Marathon Expo 2103 υπογράφοντας δεκάδες αυτόγραφα και μοιράζοντας συμβουλές. Φαίνεται όμως ότι του αρέσει η χώρα μας καθώς θα μείνει για μερικές μέρες ακόμα. Μάλιστα θα σας περιμένει για δρομική συζήτηση σε δύο καταστήματα. Δείτε περισσότερα!

Share

Εν όψει του 31ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών, που διεξήχθη στις 10 Νοεμβρίου, ο Νο 1 Αμερικανός Μαραθωνοδρόμος, Meb Keflezighi, βρίσκεται τη χώρα μας, ως επίσημος προσκεκλημένος της Top Trends Α.Ε., και παρευρέθηκε στο περίπτερο της Skechers στην Athens Classic Marathon Expo 2103, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Ο κορυφαίος αθλητής, που με τις διακρίσεις του (Ασημένιος Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, 4η θέση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 κ. ά.) έχει εμπνεύσει τους δρομείς σε όλον τον κόσμο, έχει ήδη συμμετάσχει σε μια σειρά από εκδηλώσεις, ενώ οι θαυμαστές του είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν στο περίπτερο της Skechers κατά της ημέρες της Έκθεσης, όπου ο Meb μίλησε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα.

Σε συνέχεια των εμφανίσεων του Meb, οι runners θα έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν στα καταστήματα Outrun και Sport Café, όπου ο κορυφαίος αθλητής θα συζητήσει μαζί τους σε θέματα Running και θα υπογράψει αυτόγραφα. Παρακάτω οι μέρες και ώρες των εμφανίσεων του Meb:

• Κατάστημα αθλητικών ειδών Sport Café, Πλατεία Εσπερίδων 2Β, Γλυφάδα
Τρίτη 12/11/13, ώρα 18.00
Τηλ. καταστήματος: 210.8920968 

 

• Εξειδικευμένο κατάστημα ειδών running Outrun
Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο, Κατ.0.06, Κτηρ. 3, Φλοίσβος
Τετάρτη 13/11/13,  ώρα 17.30
Τηλ. καταστήματος: 211.0122824

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο