Mizuno Wave Sayonara

Ένα νέο μοντέλο έρχεται από την Mizuno σχεδιασμένο για να προσφέρει προστασία και υψηλές επιδόσεις. Πρόκειται για το Wave Sayonara, τον αντικαταστάτη των Precision 14 και του Wave Elixir, και είναι κατάλληλο για όποιον επιθυμεί δυναμικές διαδρομές συνδυασμένες με μεγάλη απορρόφηση κραδασμών, σταθερή επίδοση και αισθητά χαμηλό βάρος. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Το  Wave Sayonara είναι η νέα πρόταση της Mizuno στα ουδέτερα παπούτσια επίδοσης, κατάλληλο για όποιον επιθυμεί δυναμικές διαδρομές συνδυασμένες με μεγάλη απορρόφηση κραδασμών, σταθερή επίδοση και αισθητά χαμηλό βάρος.

Ο αντικαταστάτης του Precision 14 και του Wave Elixir έχει σχεδιαστεί με βάση την τελευταία τεχνολογία της Mizuno U4iC. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της ενδόσολας συνδυάζει εξαιρετικά την αναλογία απορρόφησης κραδασμών και βάρους, ενώ είναι 30% πιο ελαφριά σε σχέση με την τεχνολογία Ap+, χωρίς όμως να υστερεί καθόλου σε προστασία.
Το μειωμένο βάρος και η κλίση των 10mm από την φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα δίνουν στο Wave  Sayonara επιπλέον δυναμική, ενώ πλευρικά παρουσιάζει σημαντική ελαστικότητα.
Η εξωτερική σόλα G3 υπόσχεται άψογη πρόσφυση και κράτημα ενώ το ανθεκτικό υλικό Χ10 στο πίσω μέρος της φτέρνας προσφέρει έξτρα αντοχή.
 
Στην ενδόσολα το Mizuno Parallel Wave απωθεί τις δυνάμεις πρόσκρουσης για άνετες ομαλές και προστατευμένες διαδρομές σε κάθε βήμα, ενώ η τεχνολογία Dynamotion Fit επιτρέπει στον δρομέα να αισθάνεται άνετα σε όλη την διάρκεια της διαδρομής, αφού έχουν εξαλειφθεί   τα σημεία πίεσης προσφέροντας υποστήριξη και σε μεγαλύτερες αποστάσεις.
 
Βάρος: Ανδρικό μέγεθος 10: 230 γρ., Γυναικείο Μέγεθος 6: 190 γρ. Τιμή: 135€
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Διάθεση: MZN Hellas, τηλ.: 210 6855220, e-mail: [email protected]
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο