Mizuno Wave Precision 13

Τον τρόπο να συνδυάσει την ταχύτητα με την προστασία έχει βρει η Mizuno με το νέο της μοντέλο Precision 13. Το νέο παπούτσι για τρέξιμο της ιαπωνικής εταιρείας έχει χαμηλώσει το βάρος του διατηρώντας, όμως, το επίπεδο προστασίας και απορρόφησης κραδασμών σε υψηλό επίπεδο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Ένα παπούτσι πρόκληση έχει δημιουργήσει η Mizuno για τους δρομείς που λατρεύουν την ταχύτητα αλλά δεν θέλουν να στερούνται σε προστασία. Και αυτό γιατί στην 13η έκδοση του Wave Precision έχει ελαττωθεί το βάρος του παπουτσιού, φτάνοντας τα 290 γρ., διατηρώντας όμως τόσο το επίπεδο προστασίας και απορρόφησης κραδασμών κάνοντάς το ιδανικό μοντέλο για δρομείς με ουδέτερο πάτημα και ειδικότητα… τον μαραθώνιο.
Συγκεκριμένα συναντάμε τις τεχνολογίες Wave, για απορρόφηση κραδασμών και προστασία, Dynamotion Fit, για σταθερότητα και άνεση, Smoothride, για ομαλό ρολάρισμα, AIRmesh & Intercool, για διαπνοή και διαχείριση υγρασίας, X10, για αντοχή και πρόσφυση και φυσικά την εγγύηση ποιότητας των 12 προηγούμενων εκδόσεών του.
To Wave Precision 13, που επέλεξε το αμερικάνικο περιοδικό Runner’s World ως Editor’s Choice, διατίθεται σε αντρικό και γυναικείο σχεδιασμό, στο Mizuno Corner στο Κολωνάκι και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Mizuno στην ιστοσελίδα www.mizuno.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο