Η νέα σειρά Shield της Nike

Κόντρα στον καιρό πηγαίνει η Nike δημιουργώντας για τους δρομείς τη νέα σειρά Nike Shield. Πρόκειται για τη νέα σειρά υποδημάτων της εταιρείας τα μοντέλα της οποίας έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για απόλυτη προστασία έναντι των καιρικών συνθηκών αλλά και ισχυρά ανακλαστικά για προστασία ακόμα και κατά το νυχτερινό τρέξιμο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Οι κακές καιρικές χειμωνιάτικες συνθήκες δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα για τους λάτρεις των κορυφαίων μοντέλων της Nike. Και αυτό γιατί η νέα συλλογή της εταιρείας Nike Shield απαντά σε αυτή την πρόκληση.

Τα υποδήματα της συλλογής έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες και να προστατεύουν τους αθλητές από το κρύο του χειμώνα.
Έτσι, τα υποδήματα της συλλογής NikeShield, που αποτελούν τα  μοντέλα Nike LunarGlide+, Nike Free Run+ και Nike Air Pegasus+,  αντέχουν περισσότερο στη βροχή και το κρύο ενισχύοντας την αναπνοή του πέλματος. Αποτέλεσμα; Οι δρομείς παραμένουν έτσι ζεστοί και στεγνοί, και τρέχουν με άνεση αλλά και ασφάλεια, καθώς και τα τέσσερα μοντέλα της συλλογής διαθέτουν ισχυρά ανακλαστικά στοιχεία, που λειτουργούν ως προειδοποίηση για τα οχήματα που κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση.
 
Αν θέλετε και εσείς να απολαμβάνετε με άνεση και ασφάλεια ακόμα και το νυχτερινό τρέξιμο δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από τα:

Nike
LunarGlide+4 Shield
Το NikeLunarGlide+4 Shield είναι ελαφρύ και προσφέρει αντικραδασμική προστασία με όλες τις ιδιότητες του Shield που αναφέρουμε παραπάνω. Οι τεχνολογίες Nike Lunarlon και Flywire συνδυάζονται και προσφέρουν εξαιρετική άνεση και εφαρμογή “σαν γάντι”. Το σύστημα DynamicSupport της Nike παρέχει την ευστάθεια που χρειάζονται οι δρομείς χωρίς πρόσθετο βάρος.
 
NikeFreeRun+3 Shield
Το Nike Free Run+ 3 Shield συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της φυσικής κίνησης με την ειδική προστασία από τη βροχή και το κρύο. Το υλικό BW2, το οποίο αποτελεί αποκλειστικότητα της Nike επιτρέπει τη συνένωση χωρίς ραφές, αυξάνοντας την αντοχή στο νερό και παρέχοντας μια αίσθηση άνεσης κατά τη διαδρομή. Επίσης, οι ειδικές ανακλαστικές επικαλύψεις διατηρούν το δρομέα ορατό και ασφαλή. Χάρη στην τεχνολογία Nike Dynamic Fit, το υπόδημα παρέχει εφαρμογή “σαν γάντι”.
 
NikeAirPegasus+29 Shield
Το Nike Air Pegasus παρέχει προστασία κατά το τρέξιμο το χειμώνα. Η εξαιρετικά ανακλαστική μεμβράνη, στην πίσω πλευρά του, βελτιώνει επίσης την αντοχή στο νερό και παραμένει ορατή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για πρόσθετη ασφάλεια, ενώ το Nike Zoom στη φτέρνα εξασφαλίζει χαμηλό προφίλ και αντικραδασμική προστασία με εξαιρετική απόκριση.
Η συλλογή υποδημάτων Nike Shield παρέχει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση στο δρομέα που δεν είναι άλλη από την νίκη σε ένα χειμερινό αγώνα δρόμου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα της Nike και τα μοντέλα της στη σελίδα: https://www.facebook.com/NikeRunningGreece

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο