Let there be light!

Είστε τύποι σκοτεινοί; Eίστε αστικοί δρομείς που σας αρέσουν τα εναλλακτικά και πρωτότυπα μέρη προπόνησης; Ή έχετε κάνει το βουνό δεύτερο σπίτι σας και σας αρέσει να τρέχετε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες; Ότι τύπος δρομέα και αν είστε, σε όποιο τερέν και αν τρέχετε, ο φακός Energizer Headlight σας βοηθά να αποφύγετε όλες τις πιθανές κακοτοπιές ρίχνοντας άπλετο φως στις διαδρομές σας. Εσείς ακόμα είστε στο σκοτάδι;

Share
Οι δρομείς το ζήτησαν η Energizer το δημιούργησε. Ο φακός κεφαλής Energizer Headlight ήρθε για να προσφέρει ελευθερία επιλογών σε όλους όσοι έχουν πάθος για το τρέξιμο ή οποιαδήποτε άλλη outdoor δραστηριότητα.
 
Ο Energizer Headlight διαθέτει 3 λάμπες λευκού φωτός LED που αποδίδουν φωτεινότητα 41 lumens με απόσταση δέσμης έως και 32 μέτρα.
Ιδιαίτερα πρακτικό θα βρουν οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων, αλλά και όσοι η οικονομία είναι το πρώτο τους μέλημα, την ικανότητά του για συνεχή λειτουργία έως και 15 ώρες πλήρους ενέργειας ενώ αυτή μπορεί να αυξηθεί με τη λειτουργία half power όταν οι ανάγκες σας για φωτισμό τo επιτρέπουν.
Στα υπέρ του και ο εργονομικός του σχεδιασμός, το βελτιωμένο «μαξιλαράκι» για εύκολη και άνετη τοποθέτηση στο μέτωπο, η περιστρεφόμενη κεφαλή (λειτουργία pivot) για υψηλή ευελιξία, ο πρακτικός διακόπτης λειτουργίας αλλά και ο ελαστικός ιμάντας για ευκολία και εξαιρετική άνεση.
Ο Energizer Headlight λειτουργεί με 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ, οι οποίες και περιλαμβάνονται στη συσκευασία, ενώ με τη χρήση των επαναφορτιζόμενων μπαταριών της Energizer μπορείτε να συνδυάσετε την ενεργειακή απόδοση με την οικονομία.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της Energizer στην ιστοσελίδα www.energizer.gr
 
Η Energizer ακολουθεί στις συσκευασίες των φακών της την πιστοποίηση του Αμερικάνικου Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων (ANSI), παρέχοντας έτσι αληθινές και πρακτικές πληροφορίες στους καταναλωτές βοηθώντας τους να επιλέξουν το προϊόν το οποίο είναι καταλληλότερο για τις ανάγκες τους.
 
Σχετικά με την Energizer

Η Energizer είναι η Νο. 1 εταιρεία μπαταριών στην Ελλάδα, με μερίδιο που ξεπερνά το 50% της αγοράς. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων και αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που παράγει μπαταρίες ΑΑ & ΑΑΑ λιθίου, οι οποίες έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια στον κόσμο. Σήμερα η Energizer κατασκευάζει 1 στους 3 φακούς παγκοσμίως και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις επώνυμων επαναφορτιζόμενων μπαταριών. 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο