New Balance FuelCell Prism

Ταχύτητα ή σταθερότητα; Φυσικά και τα δύο!

Share

Ο Σεπτέμβριος αποτελεί μήνα ξεκινήματος. Μετά από μία δύσκολη άνοιξη και ένα μακρύ καλοκαίρι όλοι οι δρομείς βάζουν τους στόχους τους που, αν δεν είναι αγωνιστικοί, μπορούν να σχετίζονται με την προσωπική τους βελτίωση.

Η New Balance δίνει ακόμα ένα λόγο για να χαιρόμαστε για την αρχή του φθινοπώρου λανσάροντας το Prism, το νέο μέλος της οικογένειας FuelCell. Δυναμικό και γρήγορο καλύπτει τις ανάγκες κάθε δρομέα για ταχύτητα, προσφέροντας ταυτόχρονα ατέλειωτη ενέργεια και προστασία. Με λίγα λόγια μπορούμε να πούμε ότι η New Balance δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο μοντέλο για όλες τις ανάγκες, που ξεχωρίζει σε πολλά σημεία.

Ένα μοντέλο από τους κορυφαίους για τους λάτρεις της ταχύτητας

To FuelCell Prism σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα επαγγελματιών αθλητών. Τα εργαστήρια της New Balance επικεντρώθηκαν στην κάλυψη των ιδιαίτερων και αποκλειστικών αναγκών κορυφαίων δρομέων ώστε να τους δώσουν ένα «εργαλείο» να αποδείξουν την αξία τους σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Και φυσικά, τον ίδιο δρόμο μπορεί να ακολουθήσει και οποιοσδήποτε απ’ όλους εμάς που διψά για καλύτερους χρόνους και περισσότερες δρομικές κατακτήσεις.

Η ενέργεια που δεν τελειώνει ποτέ

Η σειρά FuelCell έχει χαρακτηριστεί ως ένα ντεπόζιτο καυσίμου που δεν αδειάζει ποτέ. Το Prism έρχεται να τονίσει αυτή την ικανότητα αντλώντας την ταχύτητα από τον πυρήνα του αφρού, προσφέροντας, έτσι, ακόμα πιο αισθητή και δυναμική επιστροφή ενέργειας. Έτσι, για το μόνο που δεν θα ανησυχεί κανείς είναι το χρονόμετρο.

Αριθμοί που εντυπωσιάζουν

Το FuelCell Prism πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα από τα μοντέλα της κατηγορίας του. Μιλώντας με αριθμούς είναι κατά 25% πιο απορροφητικό και προσφέρει 16% περισσότερη επιστροφή ενέργειας από αντίστοιχα μοντέλα. Τα χαρακτηριστικά του το κάνουν ιδανικό για αποστάσεις από 5χλμ. έως και Ημιμαραθώνιο, φέρνοντας πιο κοντά τη γραμμή του τερματισμού.

Προστασία και άνεση

Ένα ακόμα από τα σημεία που ξεχωρίζει είναι η υποστηρικτική του ικανότητα σε δρομείς με ελαφρύ υπερπνηνισμό ή ουδέτερο πάτημα. Επιπλέον, το επάνω μέρος από ελαστικό, διχτυωτό υλικό προσφέρει ευρεία διαπνοή για μεγαλύτερη άνεση σε κάθε χιλιόμετρο, ενώ εντυπωσιακή είναι και η ευλυγισία του. Τέλος, το σημείο της φτέρνας αγκαλιάζει το πόδι ασφαλίζοντάς το σταθερά στη θέση του.

Ένα μοντέλο που δεν κάνει διακρίσεις

Θέλοντας να προσφέρει τις ξεχωριστές του ιδιότητες στους δρομείς και των δύο φύλων, η New Balance σχεδίασε ειδικές εκδόσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Και φυσικά να δώσει και μία ουσιαστική αισθητική διαφοροποίηση με τους ιδιαίτερους χρωματισμούς του για τον καθένα μας.

Κάνε το δικό σου!

Βρες το FuelCell Prism στα καταστήματα New Balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ανδρικό
Γυναικείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο