New Balance 1080v10

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance

Share

Κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας:
Όταν ένα μοντέλο γιορτάζει την 10η του έκδοση, αναμένει κανείς σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του New Balance 1080v10, όπου το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αφού στην πραγματικότητα οι σχεδιαστές του το «έστησαν» ξανά, χρησιμοποιώντας ότι καλύτερο διαθέτουν τόσο από υλικά όσο και από τεχνολογίες. Στο πέλμα μας η διαφορά ήταν αισθητή άμεσα, αφού το επάνω μέρος άλλαξε εντελώς, αποτελούμενο από «πλεκτό» ύφασμα Hypo Knit  που δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση σταθερότητας και σιγουριάς. Το πάτημά του «ελαφρύ» και ελεγχόμενα μαλακό, χάρη στον νέο «έξυπνο» αφρό Fresh Foam X, έκανε το τρέξιμo μας άνετο και απροβλημάτιστο σε κάθε ταχύτητα, αφού, όπως συνηθίζουμε άλλωστε, το «τρέξαμε» τόσο σε πολύ γρήγορους όσο και σε αρκετά αργούς ρυθμούς.

Εξαιρετική όμως, ήταν η συμπεριφορά του και στο πολύωρο τρέξιμο, κρατώντας τα πόδια μας ξεκούραστα από τους κραδασμούς. Τελείως διαφορετική και η εξωτερική σόλα, με χρήση διαφορετικών υλικών ανάλογα με τη ζώνη φόρτισης κατά τις φάσεις προσγείωσης –  στήριξης – ώθησης, που προσφέρει εξαιρετικό κράτημα σε κάθε έδαφος για περισσότερη ελευθερία στο τρέξιμο. Τέλος αισθητή ήταν και η αλλαγή στο πίσω μέρος, με το ειδικά διαμορφωμένο τμήμα Ultra Heel που αγκαλιάζει με ασφάλεια την περιοχή της φτέρνας και του αχίλλειου, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. 

Το προτείνουμε:
Σε όσους δεν φοβούνται την προπόνηση, είτε πρόκειται για πολλά χιλιόμετρα είτε για πιο γρήγορα, έχουν ουδέτερο πάτημα και αναζητούν τη μέγιστη προστασία.

Τι άλλαξε:
Χαμηλότερο βάρος, πιο μαλακό πάτημα, νέο επάνω μέρος, νέο υλικό και σχεδιασμός στην ενδιάμεση και εξωτερική σόλα, νέο τμήμα γύρω από τη φτέρνα.

Βασικές Τεχνολογίες:
Fresh Foam Χ, Ortholite, Ultra Heel, Hypo Knit

Εδάφη δοκιμής:
Άσφαλτος, χώμα, χόρτο, ταρτάν, ανώμαλο έδαφος

Τρέξαμε:
120 χλμ.

Βάρος / Τιμή:
280 γρ. / 159,95 €

Εταιρεία:
STARTLINE, T. 210 8160100, www.newbalance.gr

Σταθερότητα: 92%
Απορρόφηση κραδασμών: 95%
Πρόσφυση: 93%
Άνεση: 94%
Ελαστικότητα: 92%
Σχέση τιμής απόδοσης: 94%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο