adidas PureBOOST X

Το νέο μοντέλο από την adidas ήρθε να χαρίσει θετική ενέργεια όλες τις γυναίκες

Share

Έως τώρα τα γυναικεία δρομικά παπούτσια αποτελούσαν προσαρμογές των αντίστοιχων αντρικών. Η adidas καινοτόμησε και ανάθεσε σε γυναίκες το σχεδιασμό ενός αποκλειστικά γι’ αυτές δρομικού μοντέλου. Και το ξεχωριστό μοντέλο που προέκυψε είναι το PureBOOST X.

To PureBOOST X, προϊόν πολυετούς έρευνας και δοκιμών σε όλον τον κόσμο, δίνει το κίνητρο και βοηθάει τις γυναίκες δρομείς να πετύχουν τους στόχους τους κάνοντας το τρέξιμο διασκεδαστικό.
Το νέο μοντέλο καταφέρνει να συνδυάζει τις τεχνολογίες της adidas για βελτιωμένες επιδόσεις προσδίδοντας ταυτόχρονα κομψότητα και στιλ.

Αυτό που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά στο PureBOOST X είναι η χαρακτηριστική καμάρα του που σε συνδυασμό με το σύστημα επίδεσης αγκαλιάζουν το πόδι προσφέροντας μοναδική υποστήριξη και άψογη εφαρμογή, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί να προσαρμόζεται  στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του πέλματος κάθε γυναίκας. Το επάνω μέρος φτιαγμένο από ειδικό υλικό και ελαστική πλέξη επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, κρατώντας το  δροσερό και άνετο σε όλες τις συνθήκες.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην καινοτόμα ενδιάμεση σόλα BOOST, φτιαγμένη από χιλιάδες μικροκάψουλες, που το μοντέλο διαθέτει σε όλο το μήκος του εξασφαλίζοντας μέγιστη επιστροφή ενέργειες σε κάθε βήμα δίνοντας την αίσθηση αέρινου πατήματος. Ταυτόχρονα η εξωτερική σόλα Stretch Web χαρίζει ευελιξία διευκολύνοντας τη φυσική κίνηση του πέλματος και την ομαλότερη μετάβαση σε κάθε φάση της κίνησης. 

Το adidas PureBOOST X μας περιμένει στα adidas Stores και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και διατίθεται σε απίθανες χρωματικές αποχρώσεις, όπως το Ray Red, για γυναίκες που ξεχωρίζουν τόσο στις αθλητικές τους δραστηριότητες όσο και στις καθημερινές τους ασχολίες. Άλλωστε, η θετική ενέργεια που προσφέρει είναι καλοδεχούμενη σε κάθε μας δραστηριότητα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το νέο adidas PureBOOST X στο www.adidas.gr/pureboost_x.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:944:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο