Suunto Race

Έφτασαν τα νέα τα Suunto Race Amethyst, Midnight & Birch

Share

Σε νέα χρώματα έρχεται το Suunto Race, το καρδιοσυχνόμετρο που ήρθε να μετατρέψει τον δρόμο του κάθε δρομέα σε πιο εύκολο και σίγουρα, πιο ενδιαφέρον και… πολύχρωμο. Ας τα γνωρίσουμε!

Suunto Race

To Suunto Race πρωταγωνιστεί από τον Οκτώβριο που λανσαρίστηκε στην αγορά. Τώρα, το «success story» συνεχίζεται με τρία νέα χρώματα, τα οποία έχουν τα ίδια προϊοντικά χαρακτηριστικά με τα Suunto Race Charcoal σε titanium, και Suunto Race All Black σε stainless steel.

Το SUUNTO RACE, που κατασκευάστηκε για προπονήσεις και αγώνες, έρχεται με μια μεγάλη AMOLED οθόνη, κρύσταλλο ζαφειριού, προηγμένα προπονητικά προγράμματα και αναλυτικούς offline χάρτες. Με προσεγμένη σχεδίαση, είναι  κατασκευασμένο για αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να προκαλέσουν τους εαυτούς τους. Ιδανικό για ποικίλα αθλήματα, για προπονήσεις, αγώνες αλλά και την αποθεραπεία σας.

Το Suunto Race λανσαρίστηκε στις 13 Οκτώβριου του 2023. Από τότε, οι χρήστες Suunto Race παγκοσμίως έχουν τρέξει 830,000 χιλιόμετρα, έχουν κάνει 353,000 ποδήλατο,έχουνσκαρφαλώσει 36 εκατομμύρια μέτρα καιέχουνκαταγράψει 247,000 ώρες αθλητικής δραστηριότητας.

Τώρα, το Suunto Race έρχεται με τρία νέα χρώματα, τα Amethyst, Midnight και Birch. Παρόλο που τα μαύρο και σκούρα γενικά χρώματα είναι τα πιο δημοφιλή, η ομάδα της Suunto διαπίστωσε ότι η ζήτηση για διαφορετικά λουράκια και χρώματα ρολογιών έχει αυξηθεί. Τα χρωματιστά ρολόγια και λουράκια δεν είναι απλά πιο sporty και παιχνιδιάρικα, αλλά και πιο μοντέρνα.

Suunto race

«Στην καθημερινότητα μου προτιμώ τα απλά χρώματα. Αλλά όταν αθλούμε, μ’ αρέσουν τα πιο φανταχτερά, γιατί νιώθω ότι με βάζουν σε ένα race mode. Μια δόση χρώματος στον καρπό, μου δίνει το κίνητρο να τρέξω γρηγορότερα»: Kimi Schreiber, Trail runner

Το νέο SUUNTO RACE είναι εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακή κορώνα που καθιστά την πρόσβαση στις πολυάριθμες λειτουργίες γρήγορη και εύκολη. Το ρολόι διαθέτει επίσης βελτιωμένες μετρήσεις προπόνησης για να έχετε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση στη γραμμή εκκίνησης. Το SUUNTO RACE σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την προπόνηση, την αποκατάσταση και την πρόοδό σας με ευκολία. Μετρώντας τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού (HRV) μπορείτε να αξιολογήσετε την αποκατάστασή σας και να συγκρίνετε τις τελευταίες τιμές της με παλιότερες, έτσι ώστε να δείτε αν η αποκατάστασή σας γίνεται σωστά. Μπορείτε να κατεβάσετε τους δωρεάν, λεπτομερείς χάρτες απευθείας στο ρολόι, έτσι ώστε οι αθλητές να μπορούν πάντα να ακολουθούν τη διαδρομή τους, ακόμη και χωρίς σήμα.  

Η μπαταρία του SUUNTO RACE έχει εντυπωσιακή διάρκεια ζωής. Μπορείτε να προπονηθείτε για 40 συνεχόμενες ώρες, με ακριβή καταγραφή GPS, ενώ στην απλή λειτουργία, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ημέρες. Το SUUNTO RACE διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία από τιτάνιο και μία από ανοξείδωτο ατσάλι. Και τα δύο μοντέλα είναι δοκιμασμένα σύμφωνα με τα πρότυπα της Suunto και σύμφωνα με στρατιωτικά πρότυπα και αντέχουν σε καιρικές συνθήκες από -20 έως +55 βαθμούς Κελσίου. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με ανθεκτικό γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και είναι αδιάβροχο μέχρι και 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. 

Η Suunto βελτιώνει συνεχώς το λογισμικό των προϊόντων της, και μπορείτε να αναμένετε νέες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στο Suunto Race σας την Άνοιξη του 2024.

Το νέα χρώματα του SUUNTO RACE θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τις 25 Ιανουαρίου σε επιλεγμένα καταστήματα και online.

Επίσημος αντιπρόσωπος της Suunto στην Ελλάδα είναι η εταιρία Shop & Trade.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.suunto.com

Suunto race

Λίγα Λόγια για τη Suunto: Η εταιρεία Suunto είναι συνώνυμη της περιπέτειας. Η πρωτοπορία στην εξερεύνηση αποτελεί μέρος του DNA μας από το 1936, όταν ο Φινλανδός εφευρέτης Tuomas Vohlonen θέλησε να δημιουργήσει μια πυξίδα με μεγαλύτερη ακρίβεια και ανακάλυψε μία νέα μέθοδο κατασκευής πυξίδων. Σήμερα, η Suunto είναι στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού, τις πυξίδες και τις ψηφιακές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είμαστε περήφανοι που τα προϊόντα Suunto αντέχουν σε κάθε χτύπημα ενώ ταυτόχρονα η αισθητική τους αντανακλά τη σκανδιναβική μας ταυτότητα. Τόσο τα κεντρικά γραφεία όσο και το εργοστάσιο της εταιρείας βρίσκονται ακόμα στη Φινλανδία.

www.suunto.com
Facebook: www.facebook.com/Suunto.Greece
Instagram: http://www.instagram.com/suuntogreece/

Λίγα Λόγια για τη Shop & Trade: H Shop & Trade ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Η εταιρία συνεργάζεται με σημαντικούς οίκους fashion & actionwear του εξωτερικού, ανανεώνοντας και επεκτείνοντας σε σταθερή βάση το brand portfolio της. Απασχολεί 250 άτομα και εκπροσωπεί περισσότερα από 40 επώνυμα σήματα όπως Guess, Trussardi, Versace Jeans, Superdry, Pepe Jeans, Birkenstock, Ellesse, Salomon, Quiksilver, κ.α. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη και συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 πελάτες χονδρικής. Διαθέτει σημαντική παρουσία στη λιανική και δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με πλατφόρμες B2B για την εξυπηρέτηση της χονδρικής αλλά και πλατφόρμες B2C (www.bloobox.gr, www.salomon.gr).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο