Puma Deviate Nitro 2

Τρέξαμε με το νέο μοντέλο της Puma

Share
Puma Deviate Nitro 2

Τρέξαμε με το νέο μοντέλο της Puma Deviate Nitro 2. Γνωρίστε το, δείτε τη γνώμη μας και τα χαρακτηριστικά του.


Όταν η Puma παρουσίασε πέρυσι τη νέα οικογένεια running παπουτσιών της, η οποία ομολογουμένως ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, δεν θα περίμενε κανείς ότι στη δεύτερη, μόλις, έκδοσή τους θα σημείωναν τόσο σημαντικές βελτιώσεις.

Έτσι, δοκιμάζοντας το νέο Deviate Nitro 2, η έκπληξη μας ήταν μεγάλη καθώς ουσιαστικά έγινε μία ολική αναμόρφωσή του. Βασικότερος παράγοντας για την αλλαγή αυτή είναι αναμφισβήτητα η χρήση του αφρού Nitro Elite σε συνδυασμό με τον προηγούμενο Nitro, που από το πρώτο βήμα έκανε αισθητή την παρουσία του, προσφέροντάς μας ένα ελεγχόμενα μαλακό και απολαυστικό πάτημα.

On the Run!

Τρέξαμε αργά, γρήγορα, σε διάφορα εδάφη και αποστάσεις και η γενική εντύπωση ήταν απόλυτα ικανοποιητική. Ο συνδυασμός του Nitro Elite με το επανασχεδιασμένο έλασμα από ανθρακονήματα PWRPLATE, λειτουργεί αρμονικά προστατεύοντάς μας από τους κραδασμούς και ταυτόχρονα ωθώντας μας σε κάθε βήμα διευκολύνοντας την ολοκλήρωση κάθε διασκελισμού.

Έτσι, δεν μας έκανε εντύπωση όταν είδαμε ότι ο ρυθμός στο ρολόι μας στο ελεύθερο τρέξιμο ήταν, σταθερά, αρκετά δευτερόλεπτα κάτω από ότι συνήθως, ενώ την επόμενη μέρα, τα πόδια μας ήταν σχετικά ξεκούραστα και έτοιμα για την επόμενη προπόνηση. Στις πιο γρήγορες προπονήσεις, ήταν αποτελεσματικό προσφέροντας άμεση απόκριση σε κάθε βήμα, αλλά και την απαραίτητη προστασία, δύο βασικά χαρακτηριστικά για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους!

Σταθερό και σίγουρο πάτημα

Ένα ακόμα θετικό του σημείο είναι η σταθερότητα, και κυρίως στις αλλαγές κατεύθυνσης, αφού και η ενδιάμεση σόλα είναι καλά «στημένη», αλλά και το επάνω μέρος φροντίζει να αγκαλιάζει σωστά το πέλμα ενισχυμένο στην εσωτερική πλευρά του και με την ταινία  PWRTAPE. Η περιοχή της φτέρνας είναι ενισχυμένη, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, προστατεύοντας αποτελεσματικά το κρίσιμο αυτό σημείο.

Όσο για το κράτημα, αυτό παραμένει σταθερά εξαιρετικό, καθώς το ελαστικό PUMAGRIP είναι γνωστό για την πολύ καλή του πρόσφυση σε κάθε έδαφος.

Άνεση και ασφάλεια

Το εσωτερικό του είναι απλό με τη γλώσσα, η οποία συνδέεται πλευρικά με τη σόλα με δύο ελαστικά υφασμάτινα τμήματα για επιπλέον σταθερότητα, να έχει το σωστό πάχος για να προστατεύει από την πίεση των κορδονιών. Το υλικό του επάνω μέρους είναι ιδιαίτερα διαπνέον, διατηρώντας τη σωστή θερμοκρασία στο πέλμα σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Τέλος, τα ανακλαστικά τμήματα που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία φροντίζουν ώστε να είμαστε ορατοί στις προπονήσεις μας τις βραδινές ώρες.

Η ώρα της κρίσης

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για ένα ολοκληρωμένο προπονητικό μοντέλο, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητά κάθε δρομέας που θέλει να βελτιώνεται συνεχώς και να ολοκληρώνει με ασφάλεια κάθε του προπόνηση. Το προτείνουμε σε δρομείς με ουδέτερο τρέξιμο ή ελαφρύ υπερπρηνισμό για τις καθημερινές προπονήσεις και τα Long Run, αλλά και για τις ειδικές προπονήσεις, αν δεν έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν και ένα καθαρά αγωνιστικό ή performance μοντέλο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΒAΡΟΣ: 260 γρ.
DROP: 6 mm
ΤΙΜΗ: 179,99 €

Θα βρείτε το νέο Deviate Nitro 2 στο eshop του επίσημου αντιπροσώπου της PUMA στην Ελλάδα ηλεκτρονικά, στα PUMA stores (Αγγέλου Μεταξά 40Α, ΓλυφάδαΕυαγγελιστρίας 8, Αθήνα και Attica City Link, Πανεπιστημίου 9) και σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο