Εξαιρετική εμφάνιση η Κατερίνα Ασημακοπούλου στο Elafonisos Run

Share
Η Κατερίνα Ασημακοπούλου τερματίζει πρώτη στο Elafonisos Run
Η Κατερίνα Ασημακοπούλου τερματίζει πρώτη στο Elafonisos Run βελτιώνοντας κατά 2 λεπτά την περσινή της επίδοση.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιουνίου το Elafonisos Run. Το πρόγραμμα των αγώνων είχε τρεις αποστάσεις, 10χλμ., 5χλμ. Και αγώνα 2,5 χλμ.

Οι δύο μεγάλες διαδρομές ξεκινούν από το Λιμάνι και έχουν κατεύθυνση προς την εξωτική παραλία του Σίμου. Εκεί βρίσκεται ο τερματισμός των 5χλμ. ενώ οι δρομείς των 10 χλμ. συνεχίζουν για 2,7 χλμ. όπου κάνουν αναστροφή για να ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους στην είσοδο του κάμπινγκ της γνωστής παραλίας.

Στον αγώνα συμμετείχε η πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων, Κατερίνα Ασημακοπούλου η οποία όπως και πέρσι τερμάτισε πρώτη στο σύνολο στον αγώνα των 10χλμ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες του φθινοπώρου.

Παρά τη δυσκολία της διαδρομής και την έλλειψη συναγωνισμού κατάφερε να βελτιώσει κατά δύο λεπτά την περσινή της επίδοση με 38:37. Η διαδρομή έχει αρκετές ανηφόρες ενώ η ακριβής απόσταση είναι 10,3 χλμ.

Στους άντρες όπως και πέρσι νικητής ήταν ο Νίκος Δρούτσας με 42:48.

Και στα 5 χλμ. όμως επικράτησε μία γυναίκα η Αθηνά Ιωαννίδη με 20:34, ενώ στους άντρες πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Παναγούλιας με 20:37.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Σύντομα θα έχουμε την τελική απόφαση για το πότε θα γίνουν οι Αγώνες
Εκδήλωση βράβευσης Ελληνίδων IRONMAN
Στις 5 Απριλίου του 2020 το επόμενο IRONMAN® 70.3®
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο