Deutsche Schule Athen: Γιορτάζουν τρέχοντας τα 125 χρόνια

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών κλείνει 125 χρόνια και τα μέλη της αποφάσισαν να συγκεντρώσουν 125.000 χλμ. για να το γιορτάσουν!

Share

Με έναν ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε η δρομική ομάδα της Deutsche Schule Athen, της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, να γιορτάσει τα 125 χρόνια της ιστορίας της. Διαβάστε αναλυτικά:

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όλες οι δρομικές εκδηλώσεις είτε έχουν αναβληθεί είτε ακυρωθεί λόγω Covid-19. Όπως είναι εύλογο, η αναφορά γίνεται για τους αγώνες και στις κοινές προπονήσεις. Δυστυχώς, δεν προβλέπεται να αλλάξουν τα δεδομένα κατά τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, ο Covid-19 δεν είναι ικανός να ακυρώσει τους στόχους, τους οποίους έχουμε βάλει σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Ο πρώτος και κυριότερος στόχος είναι η συνέχιση της ενασχόλησής μας με τον αθλητισμό, σε ατομικό επίπεδο, στηρίζοντας τη σωματική και ψυχολογική υγεία μας.

Ο δεύτερος βέβαια στόχος, δηλ. ο ομαδικός στόχος, μπορεί να έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, εάν αφορά μία συγκεκριμένη ομάδα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την ομάδα Deutsche Schule Athen – Running Team. Η Γερμανική Σχολή Αθηνών γιορτάζει τα 125 χρόνια της!

Τα μέλη λοιπόν αυτής της ομάδας θέλουν να τιμήσουν, με τον δικό τους τρόπο, το Σχολείο το οποίο εκπροσωπούν τα τελευταία εννέα χρόνια σε ατελείωτες δρομικές δραστηριότητες.

Θα συγκεντρώσουν τα χιλιόμετρα που θα καλύψει ο κάθε αθλητής ατομικά για το 2021. Ο  ατομικός στόχος, που πρέπει να καλυφθεί, ξεκινάει από 500 χλμ. και ανεβαίνει…! Τα αθλήματα που μπορούν να μετρηθούν (με ειδικούς συντελεστές αξιολόγησης) είναι το τρέξιμο, το ποδήλατο, το κολύμπι και το περπάτημα. 

Ο ομαδικός όμως στόχος είναι 125 (επετειακός αριθμός) χιλιάδες χιλιόμετρα! Φαίνεται δύσκολο, αλλά είναι σίγουρα εφικτό. Η συμμετοχή των μελών της κοινότητας της Γερμανικής Σχολής Αθηνών είναι εντυπωσιακή και συγκινητική. Υπάρχουν περίπου 250 δηλώσεις συμμετοχής! Μαθητές, καθηγητές, γονείς, απόφοιτοι, εργαζόμενοι και φίλοι της Σχολής μας, δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην κατάκτηση αυτού του υπέροχου κοινού στόχου !!!

125 χιλιάδες χιλιόμετρα… Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, φύγαμε !”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο