Τορούν: Προσπάθησε ο Δημητράκης

Δεν τα κατάφερε ο Έλληνας πρωταθλητής στον προκριματικό των 1.500μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Share
Φωτο: EUROKINISSI

Καλή ήταν η προσπάθεια του Ανδρέα Δημητράκη στον προκριματικό αγώνα των 1.500μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να του δώσει μία θέση στον τελικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε σε 3:44.05 καταλαμβάνοντας την 11η θέση στην τρίτη προκριματική σειρά μένοντας μακριά από τον στόχο του τελικού.

Στην ίδια σειρά συμμετείχε και ο σπουδαίος Jacob Ingebrigtsen, ο οποίος ήταν δεύτερος, εξασφάλισε όμως άνετα την πρόκρισή του στον τελικό. Άνετη πρόκριση είχε και το έτερο μεγάλο φαβορί, ο Πολωνός Marcin Lewandowski, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος νικητής της προηγούμενης διοργάνωσης και φέτος φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ σε 1.500 και 3.000μ.

Εκτός τελικού όμως έμεινε ο μεγαλύτερος αδερφός του Jacob, Filip Ingebrigtsen, ο οποίος συγκαταλεγόταν κι αυτός στα φαβορί.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τέσσερις προκριματικές σειρές με το εισιτήριο για τον τελικό να παίρνουν οι δύο πρώτοι από κάθε σειρά και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι.

Ακόμα, στον προκριματικό του μήκους ο Μίλτος Τεντόγλου πέρασε άνετα στον τελικό με καλύτερο άλμα στα 8.04μ. και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το χρυσό στον αποψινό τελικό του αγωνίσματος στις 21:20.

Θυμίζουμε πως η Αναστασία Μαρινάκου αγωνίζεται το μεσημέρι της Παρασκευής στις 13:22 στον προκριματικό των 1.500μ. καθώς και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στις 14:00 στον προκριματικό των 800μ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Νέο ρεκόρ η Μαρινάκου στα 5χλμ.
Εξαιρετική επίδοση στον Adizero: Road to Records
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο